Happident söker en Acquisitions manager

Happident söker en Acquisitions manager

Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med 14 kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika "klustermodell" kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har erfarenhet av förvärvsintegration och varumärkesförnyelse. Du kommer att vara den som tar vid för att driva igenom förvärven till Happident. Till att börja med tar du dig an projektet att branda om våra befintliga kliniker för att sedan med effektiva och träffsäkra strategier driva hela projektet med ombranding från "befintliga kliniken" till en Happident klinik. Detta ställer höga krav på din kompetens i förhandling, kommunikation, budgetarbete och branding gentemot samarbetspartners och slutligen våra kunder.

Du är den som ser till att nya medlemmar i Happidentfamiljen genomgår rätt förvandling. Kanske behövs det nya behandlingsrum, allmän renovering eller enbart lobbyförnyelse - oavsett omfattningen på behovet ser du till att det genomförs så träffsäkert och kostnadseffektivt som möjligt. Vi vill skapa moderna och högteknologiska kliniker för våra patienter att besöka men även trivsamma miljöer för våra medarbetare att arbeta i. Som förvärvsansvarig kommer du att identifiera lämpliga lokaler för nyetableringar, ta hand om byggnation och påbörja drift av kliniker. Du kommer även att utveckla lämpliga ny- och tilläggsförvärv och driva förvärvs och integreringsprocessen med övriga team inom Happident. Du har fullt ägarskap gällande leverantörer, tillståndssökande och projektets upplägg.

Du kommer att arbeta självständigt men i samråd med platschefer, övriga ledningsfunktioner samt rapportera till VD.

Vi tror att du:
  • Har relevant ekonomisk examen från universitet eller högskola
  • Har tidigare dokumenterad erfarenhet av projektering, ombranding, förvärv och förvärvsintegration
  • Har utomordentlig förmåga att förstå övergripande organisatoriska problem och finna hållbara lösningar
  • Har kunskap om konsumentuppmärksamhet
Vem är du?

För att trivas i rollen som förvärvsansvarig bör du vara en person som drivs av utmaningar. Du är en skicklig förhandlare och en skarp strateg som tycker om att ha fullt processägarskap och jobba mot högt uppsatta mål. Du har lätt för att skapa relationer med både medarbetare och samarbetspartner och du är självständig och målmedveten som person.

Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse

0mfattning: Heltid

Placering: Du ska vara baserad i Göteborg och kunna arbeta relativt ortsoberoende i Happidents befintliga regioner och nationellt. Resor förekommer i tjänsten mellan våra olika kliniker under integrationsprojekten.'

Kontaktperson

Sara Awak

Head of HR & Talent Acquisition

sara.awak@happident.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juli 2020 (11 dagar kvar)