Happident söker Head of HR och Talent acquisitions till Göteborg

Happident söker Head of HR och Talent acquisitions till Göteborg

Happident expanderar och söker Head of HR och Talent acquisitions till vår tandvårdskedja och ett nytt spännande utvecklingsprojekt

Om tjänsten

Som Talent acquisition manager är ditt huvudsakliga ansvar att hitta, rekrytera, intervjua och integrera anställda och konsulter till vår organisation. I rollen ingår att identifiera talangbehov och proaktivt identifiera och rekrytera, utveckla talangspool och sociala engagemang. Vi är en ny organisation och vill säkerställa en gemensam tillhörighet och företagskultur på samtliga våra befintliga och framtida kliniker. I tjänsten ingår även att utveckla employer branding, talangsbedömning, policys, avtalsutformning och traditionell personalvård inom HR. Tjänsten kräver bred kunskap om rekrytering och användning av alla dess kanaler både traditionellt, digitalt och genom headhunting. I rollen ingår att du tillsammans med operativt ansvarig ska utveckla bolagets rekryteringsstrategi, stötta och utveckla medarbetarna och även driva och följa upp utvecklingsprojekt och retention.

Du kommer att främst arbeta nära bolagets operativa chef för gruppen och även rapportera till denna.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering där särskilt erfarenhet av sjukvård- eller tandvårdspersonal är meriterande. Du har erfarenhet av och är genuint intresserad av ledarskapsfrågor och har god förmåga att få med dig människor genom att skapa engagemang genom olika strategier.

Vidare ser vi att du är:
  • Strukturerad och trivs med administrativa arbetsuppgifter
  • Ekonomiskt medveten
  • Nyfiken och vill driva förändringsarbete inom organisationen
  • Flexibel och prestigelös
  • Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

PRAKTISK INFORMATION


Start: Januari 2020.

Omfattning: heltid.

Placering: Göteborg

Happident

Happident består idag av 12 kliniker i Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de kommande åren bli den bästa tandvårdskedjan i Sverige och samtidigt förbli en av landets tre största tandvårdskedjor. För att lyckas måste alla medarbetare vara med på den här resan och vi söker dig som är redo att bidra i utvecklingsarbetet vi har framför oss för att rekrytera och utveckla branschens bästa tandvårdspersonal.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 dec 2019 (15 dagar kvar)