Key Account Manager

Key Account Manager

Key Account Manager
Sverige

Vi söker en motiverad och framtidsfokuserad Key Account Manager till vårt team i Sverige. Vårt företag utvecklas ständigt och har stora tillväxtambitioner.

Haarla är en ledande, specialiserad leverantör till processindustrin med visioner, passion och processexpertis och befinner sig i en expansiv fas, där du som Key Account Manager fyller en viktig roll för Haarlas framgång. Du kommer att verka centralt i en innovativ och dynamisk organisation och spela en viktig roll i vår fortsatta utveckling. Du kommer dels arbeta med våra största befintliga kunder men också ansvara för att vinna nya inom vårt kundsegment. Produkterna består av enskilda ingredienser och tillsatser till skräddarsydda blandningar och paketlösningar.  

Din profil
Du som söker rollen som Key Account Manager har erfarenhet och kunskap från livsmedelsbranschen och en framgångsrik bakgrund inom försäljning med eget kundansvar. Som person har du förmågan att på ett professionellt, positivt och pedagogiskt sätt planera ditt arbete på kort och lång sikt utifrån satta strategier och planer.

Vidare tror vi att du;

  • är lösningsorienterad och har ett starkt driv att nå uppsatta mål
  • är en övertygande presentatör samt förhandlare
  • har lätt för att arbeta självständigt likväl som i grupp
  • är administrativ och noggrann
  • har ett positivt synsätt och tycker om att bygga relationer?
  • talar och skriver engelska flytande

Vi erbjuder
En spännande tjänst med mycket frihet under ansvar. Vi har haft en fantastisk tillväxtresa och våra ambitioner är höga. Vi har en härlig och familjär företagskultur där vi växer tillsammans. Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder bra förmåner. Du kommer utgå från vårt kontor i Kungsbacka.

 

”Tillförlitlig leverans av material är vår grej. Det kunden behöver, när och hur de än behöver det. Men varför inte gå steget längre? Vi vill lära känna kundens affärsmiljö så väl att vi kan skräddarsy förbättringsidéer som är optimala för deras process.

Vår gedigna expertis är kombinerad med ett nätverk av noggrant utvalda leverantörer, logistikpartner och branschexperter - och alla jobbar vi för kundens bästa. Och nu hoppas jag att vi hittar dig som vill vara med i detta team” 

- Julius Haarla, VD

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-70 45 182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
År 1962 såg Jarkko Haarla den äldre en affärsmöjlighet inom pappers- och massaindustrin. Han började bygga upp partnerskap med producenter baserat på förtroende och utvecklade en bred och djup förståelse för produktionsprocessen.

Under åren som kom utökade Haarla sin expertis inom många olika branscher - kemi, livsmedel, jordbruk, kosttillskott, mekaniskt snickeri, metall, gruvdrift, ytbehandling och tryckeriverksamhet - tillsammans med affärspartner över hela världen. Vår ambition är att hjälpa kundernas företag att blomstra och att skapa långsiktiga relationer.

I dag är vi fortfarande ett familjeägt företag, med kontor i Tammerfors, London, Göteborg, Tallinn och Qingdao. Vi är trogna vårt arv och våra värderingar - vi fortsätter att etablera partnerskap och har fortfarande en passion för det vi gör bäst, det vill säga att stödja er med hjälp av vår branschexpertis.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (61 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!