Kökssäljare HTH köksforum

Kökssäljare HTH köksforum

Efterfrågan på våra produkter och tjänster ökar. För att tillgodose kundernas behov behöver vi förstärka vår organisation i Göteborg och Sisjön.

Är du en problemlösare som är bra på att skapa nära relationer och överträffa kundernas förväntningar? Är du lyhörd inför kundens önskemål samtidigt som du inspirerar med kreativa lösningar? Har du förmåga att omvandla köksdrömmar till verkligen och skapa lönsamma affärer? Då är du förmodligen rätt person för oss.

I rollen som inredningsdesigner och kökssäljare erbjuder du våra kunder rådgivning, hjälp och support i samband med köp av kök, badrum eller annan förvaringslösning. I arbetet ingår att planera, utforma och ge förslag på efterfrågad lösning samt skapa kundupplevelser i världsklass! Du förväntas ta ansvar för hela processen från första mötet med kunden till uppföljning efter att produkterna är installerade och klara att användas.

Du har några års dokumenterad erfarenhet av rådgivande försäljning inom köksbranschen med intresse för människor, byggnation och design. Som person är du utåtriktad, resultatorienterad, strukturerad och du har alltid kunden i fokus. Med hög grad av service och affärsmässighet tar du dig an alla situationer!

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där möten med människor, innovativ design och arbete tillsammans med professionella kollegor blir din vardag. Tjänsten är på heltid med schemalagd arbetstid dagtid och helger. Fast månadslön samt provision.

Låter detta som din nästa utmaning? Skicka ditt CV och personliga brev till ehaa@hth.se snarast då urval sker löpande, dock senast 15 april. För ytterligare information, kontakta Erik Håkansson på 031 - 757 25 31.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Erik Håkansson
Telefon 031-7572500
Email Mejla Erik Håkansson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hth.se/butikker/sweden/hth-koksforum-goteborg/
Sista ansökningsdag 15 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HTH finns representerat i fyra länder genom en butikskedja med cirka 130 butiker och en årlig produktion på 75.000 kök. Detta innebär att HTH är en av Nordeuropas största köksproducenter. HTH's inredning kännetecknas av modern design och hög kvalitet.

HTH's vision är att bli den ledande och mest lönsamma köksspecialisten och att inspirera kunder och ge dem en upplevelse i världsklass genom att förverkliga deras köksdrömmar.