HSB söker tekniker inom fastighetsdrift!

HSB söker tekniker inom fastighetsdrift!

Söker du ett omväxlande och stimulerande arbete med stor frihet under ansvar? Är du en person med hög servicekänsla och en duktig tekniker med erfarenhet inom områdena el, ventilation och/eller VVS? Läs i sådana fall vidare varför vi tror att vi har drömjobbet för dig!

HSB Göteborgär Västsveriges största bostadskooperativa företag. Vi ägs av 75 000 medlemmar och all vinst går till att utveckla framtidens boende, bland annat genom att producera tjänster och bostäder som ligger i framkant. HSB Göteborg har utsetts till bästa arbetsgivare i branschen och fått hedersomnämnande för att vi arbetar föredömligt med mångfald och likabehandling. Vi har ett stort utbyte kollegor emellan och samarbetar för att lyfta varandra. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, vilket står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och den känslan ska även omfatta våra medlemmar och kunder.

Just nu letar vi efter flera tekniker inom följande områden:
  • Ventilation
  • VVS
  • Styr- och reglerteknik
  • Service, reparation och underhåll av maskiner i tvättstugor
Om tjänsterna

Våra tekniker arbetar i en flexibel organisation med varierande arbetsuppgifter som ställer höga krav på känsla för kundservice och lyhördhet. Vi handhar drift och underhåll av elinstallationer, VVS-installationer, injustering av ventilationsanläggningar, installation och reparation av fastighetstvättmaskiner. Arbetsområdet sträcker sig över flera kommuner inom HSB Göteborg och ofta utgår man hemifrån med sin servicebil. Du jobbar självständigt och planerar din dag på egen hand utifrån inkommande felanmälningar. Övriga tekniker finns alltid tillhands för hjälp och stöttning vid behov.

Vem vi söker

Vi söker dig som relevant utbildning eller erfarenhet inom ett eller fler av ovanstående områden. För oss är inte dina år på nacken det väsentliga, det viktigaste är att du har rätt inställning och kunden i fokus. Du är därför välkommen med din ansökan vare sig du är junior eller har flera års erfarenhet. Som person är du initiativtagande, positiv och engagerad. Du gillar problemlösning samt arbetsmässiga utmaningar och har intresse av att själv leda och planera ditt jobb. Krav för denna tjänst är att du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Ort: Göteborg med omnejd

Arbetstider: Dagtid 07.00-16.00

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Vad händer efter min ansökan?

Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Göteborg, rekryterare Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 0734304996 eller maila anel.bosnjo@onepartnergroup.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se