Vill du satsa på en karriär som innesäljare?

Vill du satsa på en karriär som innesäljare?

Jobba hårt, fira framgång och bli en del av vår resa till att bli Europas största larmbolag!Vad gör en innesäljare hos oss?
Teamet är kärnan på vår säljavdelning. Du kommer att ingå i ett team som sprider energi, taggar varandra och har en härlig inställning. Du jobbar via telefon och bearbetar kunder som gjort intresseanmälan för våra produkter och tjänster eller som varit i kontakt med oss tidigare. Din uppgift är att presentera och arbeta med alla våra produkter och tjänster för att optimera möjligheterna för kunden, på ett ärligt och genuint sätt. Du följer dina och teamets resultat på våra tv-skärmar, lyssnar på taggade musik, har kampanjdagar och självklart tävlingar. Just nu tävlar vi om en utlandsresa till Kroatien.

Förutom att sälja har du självklart löpande arbetssamtal med din närmsta ledare - för att du hela tiden ska utvecklas. I tjänsten har du möjlighet att tjäna mycket pengar men med en trygg grund som ser ut på följande vis: Fastlön
17 000kr/mån + provision med en mållön på 34 000kr. Skulle du sälja mer finns det inget tak för hur mycket pengar du kan tjäna - det enda som kan stoppa dig är du själv.

Vi jobbar kontorstider, måndag - fredag, 8-17.

Vem är du?
Våra medarbetare är vår framgångsfaktor och därför är dina personliga egenskaper viktigast för oss. Vi söker en säljare som förstår vikten av relationsförsäljning, är målfokuserad och driven. Är du också en teamspelare så har vi en "perfect match". Eftersom vi jobbar i säkerhetsbranschen är det viktigt att du är prickfri i belastningsregistret. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Vad erbjuder vi dig?
På Sector Alarms huvudkontor i Göteborg arbetar du i en härlig arbetsmiljö i nya lokaler där alla bidrar till en framgångsrik, positiv företagskultur med högt i tak. Arbetsglädje är viktigt för oss och präglar vår verksamhet. Vi firar, bekräftar, hjälper och uppmuntrat varandra. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter, vi har fantastiska utbildningsprogram som främjar både professionell och personlig utveckling. Är du redo?

Din ansökan!
Vad roligt att du är intresserad av tjänsten som säljare!

Du kan söka på 3 olika sätt, beroende vad som passar dig bäst.
1. Skicka in en videoansökan (vi föredrar detta!)
2. Skicka in cv och personligtbrev
3. Enbart besvara frågorna i ansökningsformuläret (besvara dessa så utförligt du kan)

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.
Mer info
Kontaktperson Sara Malm
Telefon 0733-75 71 43
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Sector Alarm AB
Hemsida https://www.sectoralarm.com
Sista ansökningsdag 25 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag 200 000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 510 000 kunder och 1 700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Norge, Spanien och Sverige. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.