DC Administratör

DC Administratör

Till vår anläggning i Göteborg söker vi nu en DC Administratör. Tjänsten är heltid med start så snart som möjligt. Arbetet sker i huvudsak på vardagar men viss tjänstgöring på helger och kvällar förekommer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

DC administration, in och utleveranshantering, transportbokningar, inventeringar, administrativt underhåll i våra system.

Upprätthålla och vidareutveckla arbetsrutiner och processer samt övrigt förekommande administration. Du agerar som spindeln i nätet mellan arbetsledning och admin.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har social kompetens, ordningssinne, strukturerad, noggrann, självgående med mycket eget driv och engagemang.

Då arbetstempot ofta är högt med många uppgifter som ska lösas samtidigt behöver du också vara samarbetsvillig, flexibel och stresstålig.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi ser gärna att du har logistikerfarenhet, truckbehörighet, kännedom om restaurang och livsmedelsbranschen och goda kunskaper inom IT.

Vi erbjuder:

En anställning i ett företag med högt tempo och tillväxt, god teamkänsla och goda utvecklingsmöjligheter. Vi verkar i en internationell miljö med starka varumärken, arbetar aktivt för att skapa mångfald och en bra arbetsmiljö, samt erbjuder goda personalförmåner.
Kollektivavtal finns.

Vill du veta mer om jobbet ringer du Glenn Lilja, Havilog AB, 031-647261.

Din ansökan med personligt brev och CV mailar du till: jessica.blomster@havi.com senast den 27:e Oktober 2019.Märk ansökan med "DC adm Göteborg". Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Havilog AB är en ledande logistikpartner inom livsmedel med kunder som McDonald's, Subway, Pizza Hut, Jensen's Böfhus, Vapiano och Espresso
House Vi förser året runt 750 restauranger med alla varor som behövs för att de skall kunna serva sina gäster. Havilog AB ingår i HAVI koncernen som bland annat är logistikpartner till McDonald´s i över 30 länder i Europa och hela Asien.
I Sverige omsätter verksamheten 2,2 mdr kronor och har ca 220 anställda. Det svenska huvudkontoret ligger tillsammans med distributionscentralen i Tumba, och vi har även distributionscentraler i Göteborg och Malmö.