Säljsupport / Administratör till Turck, Göteborg

Säljsupport / Administratör till Turck, Göteborg

Säljsupport / Administratör
Göteborg / Jonsered


Vi växer och utökar nu med en tjänst som säljsupport / administratör till vårt kontor i Jonsered. Med våra totalt sex anställda i Sverige är vi det lilla familjära bolaget, men med ett stort moderbolag i ryggen. Vi är nu inne i ett expansivt skede där våra satsningar på långsiktiga samarbeten och nya marknader ger väldigt spännande resultat. Vi behöver därför stärka upp vårt team med en duktig och driven person som vill vara med på vår resa framåt.

Turck tillhandahåller effektiva automationssystem med IoT lösningar inom produktion, logistik och processindustri. Med hjälp av avancerad teknik och innovation hjälper vi våra kunder med digitalisering av sina processer och logistiklösningar.

Arbetsuppgifter

Som säljsupport / administratör kommer du bli en viktig del av vår organisation och hantera både interna och externa kontakter. Du supporterar dina kollegor med orderhantering, leveransbevakning och uppdateringar av produkter i vårt affärssystem. Tjänsten kommer till viss del att kunna anpassas efter dig som individ, utefter dina kunskaper och färdigheter.

Din bakgrund

Till rollen som säljsupport / administratör söker vi en mångsidig person som kan ansvara för och initiera såväl stora som små uppgifter. Arbetsuppgifterna kräver att du är noggrann och strukturerad med god planerings- och organisationsförmåga. Vidare har du ett flexibelt arbetssätt samt en god förmåga att ta egna initiativ.
  • Stort tekniskt allmänintresse
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Erfarenhet av servicerelaterade och/eller koordinerande yrken
  • Goda datakunskaper
  • Meriterande om du arbetat genom SAP och Microsoft Dynamics Navision
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att rätt person för jobbet som säljsupport / administratör har lätt för att samarbeta, är strukturerad och har förmåga att fokusera på rätt saker, stort som smått. Vidare ser vi att du har god känsla för service och en vilja att ta ansvar. För att lyckas i rollen bör du ha ett analytiskt tänkande, vara social, utåtriktad och ha lätt att kommunicera med kunder och kollegor.

Vi erbjuder

Ett varierande arbete i ett multinationellt och stabilt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade kollegor. Du erbjuds en bred och stimulerande roll, där du kommer att få lära dig mycket, en roll som aldrig blir monoton.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-50 14 29, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Turck

Turck är en av de ledande tillverkarna inom industriell automation. Med cirka 4.700 anställda i över 30 dotterbolag samt säljpartners i ytterligare 60 länder är vi alltid nära dig. Tack vare våra digitala lösningar för effektiva automationssystem är vi en av pionjärerna inom Industry 4.0 och IIoT.
Mer info
Kontaktperson Intenso Teknikrekrytering AB
Telefon 031-704 51 77
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 3 aug 2022 (75 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.