Servicetekniker

Servicetekniker

Har du erfarenhet av projektledning inom byggindustrin och installation/montage? Vill du jobba för ett uppskattat varumärke inom sin bransch och känt för sin kvalitet? Då kan detta vara ett intressant nästa steg för dig!

Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är ett helägt dotterbolag till det tyska familjeföretaget Hörmann KG. Idag är vi ca 130 anställda på företaget och vårt huvudkontor med lager är placerat i Örebro. Inom Sverige är vi fördelade på tre divisioner; Konsument, Industri och Service.

På den svenska marknaden säljer vi garageportar, entrédörrar, industriportar, produkter för lastteknik och infartskontroll, drivenheter och tillbehör. Försäljningen sker både direkt till slutkund, B2C, och genom återförsäljare, B2B.

Vi på Hörmann Svenska AB söker nu Montagechef inom vårt industrisegment med placering i Göteborg!

Om tjänsten
I rollen som Montagechef ansvarar du för att Göteborgsregionen inom Industri Montage uppfyller marknadsmässiga, ekonomiska samt processrelaterade mål för säkerhet, kvalité och miljö. Du bereder, planerar, bemannar, leder och följer upp projekt mot uppställda mål samt är ansvarig för att arbetsleda egna montörer(ca.5st) och flertalet underentreprenörer i projekten.

I rollen ansvarar du för att arbetet utförs enligt förskrifter, lagar samt avtal. Du följer upp de miljöaspekter som berör arbetet samt tillämpar rutiner så att vi aktivt bevarar en hög miljömedvetenhet. Du är ute på fältet och söker aktivt upp ny information som påverkar projektet eller individerna i ditt team.

Din bakgrund
  • Tidigare erfarenhet av projektledning och beredning inom byggindustrin (installation/montage)
  • Goda datorkunskaper samt administrativ vana
  • Du har ledarerfarenhet sedan tidigare
  • Du bor i Göteborg eller kringliggande ort
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • B-körkort
För att trivas i rollen är du en person som gillar ett högt tempo samt har förmågan att hålla ordning och struktur trots att mycket sker samtidigt. Problemlösning och utmaningar i projekten med exempelvis bemanning, leverans av material m.m. är vanligt förekommande och något du triggas av.

Du erbjuds en spännande roll med goda utvecklingsmöjligheter och frihet att påverka. Du kommer jobba för ett av branschens bästa varumärken med kvalitetsprodukter som du stolt kan stå bakom. Du blir en viktig spelare i vår tillväxtresa och fortsatta lagbygge, samt får möjligheten att jobba med branschens mest kompetenta och kunniga ledare samt medarbetare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Låter tjänsten intressant? Vänta inte med att söka! Intervjuer samt urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekryteringsprocess samarbetar Hörmann AB med OnePartnerGroup AB i Göteborg. Sista ansökningsdag är 20221012. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Anel Bosnjo på 0734304996 eller anel.bosnjo@onerpartnergroup.se. 

 

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.hoermann.se
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se