Kökssäljare till Högsbo Trä AB

Kökssäljare till Högsbo Trä AB

Högsbo Trä är ett dotterbolag till Kungälvs Trävaru AB och säljer tillsammans med Kungälvs Trä och Sörreds Byggvaruhus byggmaterial i Kungälv, Göteborg och Älvängen. Tillsammans är vi 85 anställda och omsätter ca 400 miljoner. Här kan du läsa mer om vår verksamhet: http://www.kungalvstra.se/

Har du erfarenhet av köksförsäljning och brinner för kundvård? I så fall kan du vara den vi söker som kökssäljare till Högsbo Trä. Här blir du en viktig del i ett erfaret team som bidrar till fortsatt expansion och kundnöjdhet.

I rollen som kökssäljare hos Högsbo Trä kommer du tillsammans med ett kompetent team arbeta med försäljning av Marbodals kök. Du kommer att arbeta projektrelaterat och ha ett helhetsansvar för dina kunder och projekt, allt från första kontakten till att kunden har fått sitt färdiga kök. Hos Högsbo Trä ges du möjlighet att arbeta fritt med mycket ansvar samtidigt som du ingår i ett trivsamt team.

Vi söker dig som har erfarenhet av projektrelaterad försäljning och ritning av kök. Du har en stor känsla för service och ett flexibelt tänk. Du har en god förmåga att sätta dig in i kundens verksamhet och identifiera affärsmöjligheter. En del resor kommer att förekomma i tjänsten, därför är körkort ett krav och tillgång till egen bil en stor fördel. Ytterligare krav är flytande svenska i tal och skrift.

För att trivas i rollen som kökssäljare hos Högsbo Trä är du målinriktad och trivs att arbeta självständigt. Du är relationskapande, affärsmässig och trivs med att bygga långsiktiga kundrelationer. Vidare ser vi att du har en god kommunikationsförmåga och är lyhörd eftersom rollen kräver förståelse för kundernas förutsättningar och utmaningar.

Övrigt:

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Högsbo Trä AB med Lernia och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnea Gabrielsson på 0722 - 54 64 09.

Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande så välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev rdean idag!

Tillsvidareanställning med inledande provanställning/Heltid/Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.