Livsmedelsoperatörer till vår Kund i Landvetter i sommar

Livsmedelsoperatörer till vår Kund i Landvetter i sommar

Eterni Sweden AB söker nu efter livsmedelsoperatörer till vår kund i Landvetter. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har någon form av arbetslivserfarenhet från arbete inom livsmedelsmedelsindustrin men detta är inget krav.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som livsmedelsoperatör kommer du att arbeta med maskinövervakning, packning och hantering av kött samt andra råvaror. Som livsmedelsoperatör är du ansvarig för paketering, vägning av råvaror samt kvalitetskontroll av produkterna. Det är viktigt att du har god förståelse för de hygienkrav som ställs på arbetsplatsen då du arbetar med livsmedel. Produktionslokalen håller mycket höga hygienkrav och du kommer att arbeta i ett kylskåpskallt klimat. Här kommer du att ingå i ett härligt team av andra drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar i att se till att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. Detta är en heltidstjänst där du kommer att arbeta två-skift, det är därför viktigt att du är flexibel gällande arbetstider. Behovet är planerat mellan v.27 t.o.m v.32 med möjlighet till förlängning.

Vår kund har i denna process valt att samarbeta med oss på Eterni Sweden AB. Du kommer i rollen att erbjudas en anställning hos Eterni Sweden AB och vara uthyrd till vår kund.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från arbete inom industri, gärna mot livsmedelsindustrin. Meriterande är även om du kanske tidigare arbetat inom lager med plock och packning eller terminalarbete. Som person ser vi att du är samarbetsvillig och är strukturerad i ditt arbete. Du samarbetar väl med dina kollegor och du klarar av ett arbete i högt tempo i en kyld miljö.

Viktigt för tjänsten är:
  • God fysik, då du kommer gå och stå större delen av dagen.
  • Goda kunskaper i svenska och i engelska, både tal och i skrift då flera av medarbetarna talar engelska, och har inga problem att följa och förstå instruktioner.
  • Bil och körkort är meriterande men inte ett krav.
ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mejl hanteras inte. Vid frågor kring tjänsten kontakta Robert Tigerberg via robert.tigerberg@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 juli 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.