Service Manager till Gunnebo, Göteborg

Service Manager till Gunnebo, Göteborg

Gunnebo erbjuder en roll som Service Manager i en attraktiv bransch med produkter som skapar säkerhet, för dig själv och alla omkring.

I rollen, Service Manager inom området Integrated Security, blir du ansvarig för att leda och utveckla ditt teams arbete med inbrottslarm, kamerabevakningsinstallationer samt serviceuppdrag till kunderna. Teamet består idag av 10 tekniker, vilka befinner sig runt om i landet. Utöver att arbeta nära teamet har du ett stort kundfokus, genom att exempelvis utveckla och underhålla de befintliga kundernas anläggningar.

I ditt jobb ingår att leda, planera och fördela arbetet inom olika installationsprojekt. Dina arbetsuppgifter kommer vara att upprätta beläggningsplaner, avvikelserapporter och tidsplaner. Du är involverad i dialoger med säljarna inför projekten för att säkerställa att förutsättningarna ges till efterlevnad av exempelvis beräknad tidsåtgång och materialkostnader. Teknikerna arbetar mycket självständigt, men genom en öppen dialog involverar du alla att känna sig delaktiga, vilket skapar en medvetenhet kring målbild och resultat. För att lösa svårare tekniska utmaningar som uppstår uppmuntrar du dem att stötta varandra, vilket också leder till kompetensutveckling. I vissa fall involveras "Key Tech" som har ett tekniskt djup och hjälper till med tekniska detaljer. Gunnebo samarbetar med underentreprenörer vid behov där du har en viktig koordinerande roll.

Känner du igen dig i nedan?
  • Erfarenhet av att leda team med tekniker lokaliserade på olika orter
  • Branscherfarenhet inom Säkerhet, El, Tele eller IT
  • Teknisk utbildning - lägst gymnasienivå
  • God teknisk förståelse
  • Van att följa upp KPI: er
  • God kommunikationsförmåga på svenska och engelska
Meriterande är om du har arbetat med säkerhetsprodukter, AutoCAD eller utbildning inom larm eller kamerabevakning.

Har du passion för att engagera dina medarbetare?

För rollen värdesätts ett coachande ledarskap med förmåga att inspirera dina medarbetare till att vilja leverera utifrån sin bästa förmåga och uppnå en hög kundnöjdhet. Du befinner dig gärna mellan tekniken och affären och besitter en god teknisk förståelse. I ditt arbete strävar du efter att involvera teknikerna och förmedla en gemensam målbild, där ni arbetar tillsammans för att uppnå resultat. I din ledarroll uppmuntrar till lärande och vilja hos medarbetaren att utveckla sin kompetens för att möta framtidens behov.

Rollen är placerad på Gunnebos kontor i Sisjön, strax söder om Göteborg. Vissa resor kan förekomma nationellt.

Gunnebo erbjuder dig ett stimulerande jobb i ett team med engagerade och erfarna medarbetare. I rollen som Service Manager får du vara med och påverka företagets fortsatta utveckling i en positiv riktning. Du erbjuds möjligheter till utveckling, både i arbetet, men också via interna och externa utbildningar.

Låter detta Intressant?

Vill du vara med och bidra till Gunnebo Nordics fortsatta resa? Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor tveka inte att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Nilzon 0763-935340 alt maria.nilzon@jerrie.se. Skicka gärna CV och personligt brev redan idag, urval pågår.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 28 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnebo Nordic AB är det svenska säljbolaget i säkerhetskoncernen Gunnebo. Vi har nästan 200 års branscherfarenhet och vårt erbjudande består av säkerhetsprodukter, service och mjukvara inom kontanthantering, tillträdeskontroll, säkerhetsskåp och valv samt elektronisk säkerhet till banker, detaljhandel, kollektivtrafik, offentliga och kommersiella byggnader samt industri- och högriskanläggningar. Vi har en rikstäckande serviceorganisation som installerar, underhåller och besiktigar samt en kundsupport som har öppet alla dagar.

Koncernen Gunnebo är en global leverantör av säkerhetslösningar och har säljbolag i 28 länder i Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Amerika samt ett nätverk av distributörer på ytterligare 100 marknader.

Gunnebo gör din värld säkrare.