Teknisk säljare, Göteborg

Teknisk säljare, GöteborgTeknisk säljare

Göteborg

Gunnebo Industrier är i en tillväxtfas och behöver förstärka med en säljare av lyftprodukter till västra Sverige. Som säljare får du uppdraget att utveckla försäljningen och uppnå långsiktig tillväxt i regionen. Kunderna finns inom återförsäljarledet, industri, byggindustri, hamnar, tillverkare, bärgnings- och räddningstjänst, verkstäder m.m. Helt enkelt överallt där man behöver göra tunga lyft.

Om tjänsten

Som Teknisk säljare har man eget säljansvar i ett speciellt geografiskt område. Du har ansvar att hitta och utveckla nya affärer, samt upprätthålla och vårda de redan etablerade kundrelationerna. Kundkontakt, problemlösning och effektivisering för våra kunder, att vinna order och kunder är vad som driver dig. Du är duktig på att bygga relationer för långsiktiga samarbeten med både kunder och kollegor. Säljprocesserna kan vara både korta och långa, små och större kundprojekt. En viktig del av arbetet är kunduppföljning och att lyssna in kundens behov och synpunkter.

Du utgår från vårt kontor i Göteborg och rapporterar direkt till Sverigechefen. Det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Säljregionen består av Västergötland, Bohuslän, Dalsland, Värmland och norra Halland.

Vi erbjuder

Försäljning av marknadsledande produkter med hög kvalitet och ett synnerligen starkt varumärke i branschen. Säljrollen är en stimulerande utmaning med stort eget ansvar, med support från verkstad, lager, innesälj, teknisk support och produktavdelning i Göteborg. Vi erbjuder dig en grundlig introduktion, fast lön, tjänstebil och professionellt säljstöd, samt goda karriärmöjligheter i Sverige eller i andra länder.

Din profil

Vi söker en resultatinriktad och engagerad säljare med stort eget driv. Som person är du självgående, positiv, affärsmässig, målinriktad och drivande. Du har lätt för att bygga relationer och är en god lyssnare.

Kvalifikationer
  • Akademisk utbildning inom teknik, ekonomi eller försäljning.
  • Tekniskt kunnande och intresse.
  • Erfarenhet av någon typ av försäljning, gärna värdebaserad försäljning med teknisk inriktning inom industri/bygg eller liknande.
  • Förhandlingskunnande och kunskap om avtalsskrivning är ett önskemål.
  • Erfarenhet av lyftprodukter och/eller säljutbildning är meriterande.
  • I tjänsten ingår resande.
  • B-körkort och god datavana är en förutsättning.
Är detta något för dig?

Kontakta gärna Sverigechef Andreas Leinsdorff, tfn 072-704 37 33, för att få mer information om tjänsten. Om du har frågor kring rekryteringen kan du kontakta personalchef Tove Westerberg, tfn 0470-75 75 33. Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande med start vecka 26/27.

Välkommen med din ansökan!
Gunnebo Industrier är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industrier har sitt huvudkontor i Sverige, tillverkningsenheter i Sverige, Norge samt USA och egna försäljningsbolag i tio länder. Utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen.

Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi produkter som möter framtidens krav. Läs mer på www.gunneboindustries.com

Sökord: teknisk säljare, teknik, säljare, fältsäljare, utesäljare, försäljare, försäljning, regionsäljare, distriksäljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 24 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!