Produktansvarig Inköpare

Produktansvarig Inköpare

Vill du anta utmaningen att vara både specialist på vårt externt producerade sortiment och dessutom se till att vi får hem det till rätt pris och i rätt tid? Har du ett genuint tekniskt kunnande och intresse, är servicemedveten, en vass inköpare samt excel-virtuos?

Du har nu möjlighet att ta en central roll i vårt drivna team på Sverigekontoret i Göteborg. En stor del av vår försäljning består av angränsande produkter till de lyftprodukter vi själva producerar i Sverige, allt för att vi skall vara en totalleverantör till våra kunder. Vi söker nu dig som vill ta ansvar för att operativt köpa in dessa produkter och dessutom bli specialisten som vi kan vända oss till med tekniska frågor. Vissa delar av tjänsten angränsar till strategiskt inköp, men det är viktigt att du vill ta helhetsansvaret där det operativa inköpet står för merparten av din arbetstid.

Förhandlingar och förfrågningar sker gentemot våra leverantörer som finns i såväl Europa, Asien som Nordamerika så flytande engelska är ett krav både i tal och skrift. Du behöver trivas med att ha flera projekt samtidigt och vara en utpräglad lagspelare.

Vi erbjuder marknadens starkaste varumärke, fantastiska kollegor, ordentlig introduktion samt över 250-års erfarenhet i branschen.

Vi tror att du:

  • Har arbetat med tekniskt inköpsarbete
  • Har en teknisk eller ekonomisk högskoleutbildning
  • Har hög förståelse för inköps- och produktflöden
  • Har lätt att sätta dig in i tekniska frågor
  • Har en analytisk förmåga och är strukturerad
  • Har en kommunikativ och social personlighet
  • Har en nyfiken och vetgirig inställning
  • Har ett inre driv som gör dig självgående

Sök denna tjänst redan idag då intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde så snart som möjligt!

För mer information om denna utmaning kontakta Andreas
Leinsdorff, Sverigechef, tfn 031-764 37 33, eller Personalchef Tove Westerberg, tfn 070-208 83 90.
Mer info
Kontaktperson Andreas Leinsdorff
Telefon 031-764 37 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gunnebo.se
Sista ansökningsdag 4 jan (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnebo Industrier är ett
internationellt företag som är verksamt över hela världen.


Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industrier har sitt huvudkontor i Sverige, tillverkningsenheter i tre länder och försäljningsbolag i tio länder. Utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen.

Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav.