Injekterare till Grundläggning & Markteknik AB i Göteborg

Injekterare till Grundläggning & Markteknik AB i Göteborg

Grundläggning & Markteknik ingår i koncernen Infrastructure Logistics AB (ILAB). Vi utför injekteringsarbeten, in-situ sanering av förorenade jordar samt traditionell grundläggning så som pålning och spontning. Våra medarbetare har lång erfarenhet och kan erbjuda en hållbar och kostnadseffektiv lösning i både stora som små projekt.

Vi söker nu dig som vill lära dig ett nytt yrke alternativt har dokumenterad erfarenhet inom mark & anläggning.

Om arbetet

Injektering är en skonsam metod som utförs vid en mängd olika, svårlösta problem som vattenläckage, fuktkrypning eller sprickbildning. Injekteringen utförs ibland annat berg, betong, jord och spontväggar. . Du kommer att arbeta med flera olika tekniker inom injektering i både stora och små projekt. Du utgår från Göteborg men då projekten finns över hela Sverige kan övernattning på annan ort ibland vara nödvändigt.

Arbetet är varierat och du kommer få möjlighet att se många olika arbetsplatser samt knyta nya kontakter inom byggbranschen. Arbetet bedrivs i projektform och du förväntas bli en viktig lagspelare för gruppens framgång.

Dig vi söker

Vi söker dig som tycker om fysiskt arbete. Du är engagerad och ansvarstagande och tar själv ansvar för att driva företagets projekt framåt. Du trivs att arbeta nära dina kollegor och är en god lagspelare. Din tidigare erfarenhet är inte det avgörande här, det viktigaste är att du ser en långsiktighet och vill lära dig ett yrke du kommer kunna arbeta med på sikt! Har du erfarenhet av byggbranschen sedan innan är det dock meriterande.

Krav
  • Körkort B
  • Möjlighet till resor i tjänst
Tjänstens omfattning

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Du kommer initialt erbjudas en anställning av OnePartnerGroup med goda möjligheter till övergång i anställning hos kund.

Välkommen in med din ansökan omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
Mer info
Kontaktperson Henrik Areskoug
Telefon 0734131033
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se