Speditör med stark laganda till Greencarrier Freight Services Sweden AB

Speditör med stark laganda till Greencarrier Freight Services Sweden AB

Är du en driven och nyfiken speditör som söker nya utmaningar och vill utvecklas tillsammans med ditt team i en spännande verksamhet? Då är det här något för dig!

Om greencarrier freight services sweden ab
Greencarrier Group är ett av nordens största transportföretag och erbjuder globala transportlösningar med alla transportslag. Greencarrier-koncernen består av 950 anställda och har verksamhet i 11 länder. Huvudkontoret ligger i Göteborg och du kommer att få möjlighet att arbeta med kunniga kollegor, utveckla din kompetens och få erfarenhet från spännande projekt. Att ha roligt tillsammans, delaktighet och engagemang genomsyrar verksamheten.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta i ett engagerat team med olika typer av transportlösningar. Din vardag är tempofylld och du får ständigt utnyttja din problemlösningsförmåga i ett team där lagandan är i fokus.

Ansvarsområdet innefattar bland annat:
 • Hantering av transport- och speditionsuppdrag enligt kundavtal
 • Kostnadsuppföljning
 • Fraktdebitering
 • Tullhantering
 • Hantering av offertförfrågningar
 • Prissättning
 • Utveckla affärer i relation med kunden
Om dig
Vi söker dig med yrkesutbildning eller eftergymnasial utbildning inom spedition och minst ett par års arbetslivserfarenhet, med fördel från bilspedition. Du har god kunskap om marknaden för att kunna erbjuda effektiva och konkurrenskraftiga trafiklösningar till våra kunder. I den här tjänsten har du internationell kontakt varpå god svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav. Du behöver också ha goda kunskaper i MS Office och allmänt god systemvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetssystemet CargoWise.

I ditt dagliga arbete är du serviceinriktad, noggrann och skapar snabbt överblick och struktur. Då ingen dag är den andra lik gillar du i ett högt tempo, är flexibel och lösningsorienterad. Som person har du skinn på näsan, är relationsskapande och trivs både med självständigt arbete likväl som i grupp.

Om anställningen
 • Placeringsort: Göteborg
 • Tjänstgöringsgrad: Heltid
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning som föranleds av en provanställning hos Greencarrier Freight Services Sweden AB
Ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Olivia Bengtsson, olivia.bengtsson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Sjöfart
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.