Driven säljare sökes till Green Cargo

Driven säljare sökes till Green Cargo

Kundansvarig säljare / account manager sökes till Green Cargos försäljningsorganisation i Göteborg.

Vi söker dig som har erfarenhet av att sälja komplexa tjänster och som trivs med resor i tjänsten.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i vår försäljningsorganisation! Konkurrensen är hård både från andra järnvägsoperatörer och från andra transportslag. Detta ställer stora krav på kreativitet och lyhördhet för att tillgodose kundernas önskemål om konkurrenskraftiga och lösningsorienterade transporttjänster. Hållbar utveckling är viktigt för oss och vi är det enda rikstäckande godstransportföretaget som är godkänt enligt Bra Miljöval.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som säljare har du ansvaret för att driva försäljningsarbetet gentemot utvalda kunder. Du är Green Cargos huvudkontakt mot de kunder du ansvarar för. Du utvecklar kunskap om kunderna och i sin tur deras kunder för att identifiera förbättringspotentialer och nya affärsmöjligheter. Du vårdar och utvecklar kundrelationer och affärer med befintliga och potentiella kunder med målet att förhandla och sluta avtal.

Rollen innebär också

Som säljare är du ansvarig och ledare för våra kundteam och genom att delegera ansvar inom kundteamet skapar du möjlighet för övriga kontaktytor att kommunicera effektivt med varandra. Du har budget-, prognos- och lönsamhetsansvar för de kunder du ansvarar för. Resor förekommer i tjänsten.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av transport- och logistikbranschen. Det är en fördel om du har högskoleexamen inom logistik eller företagsekonomi. Du har mycket god förmåga att bygga och vårda nätverk på olika nivåer, både internt och tillsammans med kunderna.

Du är initiativtagande och drivande och genom din lyhördhet och prestigelösa inställning har du förmågan att skapa engagemang hos de du arbetar med. Genom ditt strukturerade sätt att arbeta driver du dina affärer med stor noggrannhet och målmedvetenhet till förhandling och avslut. Du brinner för att hitta lösningar och du lyckas tack vare din höga grad av uthållighet. Du uppvisar genomgående goda resultat och du uppnår dina mål.

Du har en mycket hög kommunikativ förmåga i både tal och skrift, du presenterar och kommunicerar med personlig trovärdighet. Tjänsten innebär både nationella och internationella kontakter, varför du behöver mycket god kunskap i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 5 sept (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.