QA Manager (Kvalitetsansvarig)

QA Manager (Kvalitetsansvarig)

Har du några års erfarenhet av kvalificerat QA arbete, är du en problemlösande och analytisk person och känner att du är redo att ta nästa steg i din karriär?
Du har några års erfarenhet inom QA och har arbetat med GMP eller ISO i någon form. Rollen är en spännande utmaning för dig som gillar att vara nära händelsernas centrum och även jobba med utveckling av personal och strategiskt arbete inom QA.
Ansvarsområden:
  • Ansvara för underhåll, vidareutveckling och effektivisering av ledningssystemet för kvalitet
  • Genomföra förändringar och processförbättringar
  • Granska och godkänna dokument relaterat till kvalitet
  • Ansvara för avvikelsehantering
  • Genomföra löpande GMP-utbildningar för organisationen
  • Genomföra interna GMP-revisioner
  • Supportera gällande leverantörsbedömningar
Kvalifikationer:
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete inom kvalitetsreglerad produktion. Gärna inom tillverkning/process och/eller kvalitet. Erfarenhet av GMP för kosmetik (ISO22716) är mycket meriterande.
Du strukturerad och tydlig och ger dina medarbetare möjlighet att utvecklas och vara med i att driva och utveckla verksamheten. För att lyckas i rollen behöver du vara duktig på att kommunicera både på svenska och engelska både i tal och skrift. Du trivs av att arbeta i ett högt tempo och ser utmaningar som möjligheter.
Omfattning:
Heltid
Ort:
Västra Frölunda

Frågor gällande tjänsten besvaras av Mikael Karlsson (HR) Tel: 0736–336627 alternativ på mail: mikael.karlsson@grazette.se
Mer info
Kontaktperson Mikael Karlsson
Telefon 031-891300
Email Mejla Mikael Karlsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.grazette.se
Sista ansökningsdag 7 aug 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grazette Of Sweden AB är ett svenskt företag som befinner sig i ett mycket expansivt skede i sin verksamhet inom hår- och hudvårdsbranschen, med egen forskning, utveckling och tillverkning. Företagets produktutveckling sker i tätt samarbete med experter inom branschen, vi tillverkar produkter till egna brands för den svenska och internationella frisörmarknaden, såväl som till andra varumärken inom hud, hår, skägg och SPA-världen. Företaget har vuxit till ett dynamiskt företag som idag även är representerat internationellt i 10 länder.