QA Manager (Kvalitetsansvarig)

QA Manager (Kvalitetsansvarig)

Har du några års erfarenhet av kvalificerat QA arbete, är du en problemlösande och analytisk person och känner att du är redo att ta nästa steg i din karriär?

Du har några års erfarenhet inom QA och har arbetat med GMP eller ISO i någon form. Rollen är en spännande utmaning för dig som gillar att vara nära händelsernas centrum och även jobba med utveckling av personal och strategiskt arbete inom QA.

Ansvarsområden:
  • Övergripande personalansvar för labb och produktion
  • GMP ansvarig
  • Ansvara för utveckling och effektivisering av kvalitetssystemet
  • Genomföra förändringar och processförbättringar
  • Granskning och godkännande av kvalitetsdokument
  • Avvikelsehantering
  • Leverantörsbedömningar
Kvalifikationer:
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av ledarskap och arbete inom kvalitetsreglerad produktion. Gärna inom tillverkning/process och/eller kvalitet. Du har en högskoleutbildning inom naturvetenskap eller teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som ledare är du strukturerad och tydlig och ger dina medarbetare möjlighet att utvecklas och vara med i att driva och utveckla verksamheten. För att lyckas i rollen behöver du vara duktig på att kommunicera både på svenska och engelska både i tal och skrift. Du trivs av att arbeta i ett högt tempo och ser utmaningar som möjligheter.

Omfattning:

Heltid
Ort:
Västra Frölunda
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://grazette.se/sv
Sista ansökningsdag 1 jan (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grazette Of Sweden AB är ett svenskt företag som befinner sig i ett mycket expansivt skede i sin verksamhet inom hår- och hudvårdsbranschen, med egen forskning, utveckling och tillverkning.
Företagets produktutveckling sker i tätt samarbete med experter inom branschen, vi tillverkar produkter till egna brands för den svenska och internationella frisörmarknaden, såväl som till andra varumärken inom hud, hår, skägg och SPA-världen. Företaget har vuxit till ett dynamiskt företag som idag även är representerat internationellt i 10 länder.