Produktionstekniker Maskinställare

Produktionstekniker Maskinställare

Rollen som maskinställare
innebär att du bygger om och ställer in maskiner i produktionslinan samt utför enklare underhålls- och reparationsarbeten. Du kommer att arbeta med diverse produktionsarbeten såsom fyllning och packning av färdig produkt när maskinerna inte behöver ställas om.

Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och du kommer att vara delaktig i löpande förändrings- och förbättringsarbeten inom avdelningen, vi arbetar med GMP (Good Manufacturing Practice) så vi lägger stor vikt på hygien och spårbarhet genom hela företaget.

Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning med teknisk eller industriell profil. Vi ser att du har några års erfarenhet från arbete inom tillverkande industri och kan med van hand hantera maskiner.
Relevanta arbetslivserfarenheter kan ersätta kravet på formell utbildning. Du kommer långt med ett gediget mekaniskt intresse och viljan att lära dig nya arbetsuppgifter.

Mycket goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt, är ett krav.

Du ska ha lätt för att samarbeta med medarbetare på alla nivåer och har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i den här rollen krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och förmågan att ta eget ansvar i ditt arbete och är en prestigelös kollega.
Mer info
Kontaktperson Mikael karlsson
Telefon 031-891300
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.grazette.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grazette Of Sweden AB är ett svenskt företag som befinner sig i ett mycket expansivt skede i sin verksamhet inom hår- och hudvårdsbranschen, med egen forskning, utveckling och tillverkning.

Företagets produktutveckling sker i tätt samarbete med experter inom branschen, vi tillverkar produkter till egna brands för den svenska och internationella frisörmarknaden, såväl som till andra varumärken inom hud, hår, skägg och SPA-världen. Företaget har vuxit till ett dynamiskt företag som idag även är representerat internationellt i 10 länder.