Processoperatör

Processoperatör

Tjänsten

För att lyckas i denna tjänst krävs det
att du är initiativkraftig och drivs av att lösa problem, du ska trivas med att ständigt söka förbättringar och utveckling, både på egen hand och tillsammans med andra. Du behöver ha en god analytisk förmåga och ett proaktivt arbetssätt.
Du ska också ha ett stort fokus på säkerhet och arbetsmiljö.

Vidare önskar vi att du är noggrann,
flexibel och målfokuserad. I det team du kommer hamna i är det viktigt att du bidrar med en god samarbetsförmåga. Uppfylla sina åtaganden och passion för att göra sitt bästa både ensam som tillsammans med sitt team.

Arbetsuppgifter

Som processoperatör kommer du att blanda kosmetiska produkter efter färdiga recept och metodbeskrivningar proaktivt övervaka processerna och ingripa vid avvikelser. I tjänsten kommer du också att göra uppföljningar och korrigeringar. Vi förväntar oss att du arbetar utifrån de produktionsmål som finns och utför arbetsuppgifterna på ett effektivt och ändamålsenligt sätt. Det är viktigt att du är duktig på att värdesätta din tid då du kommer att behöva prioritera dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

·
Du bör ha en utbildning inriktad mot processteknik så som, processoperatör och eller motsvarande erfarenhet/kompetens inom området.

·
Du kan hantera att arbeta i en miljö med höga säkerhets- och leveranskrav.

·
God svenska i både tal och skrift.

·
Truckutbildning

Meriterande om du tidigare arbetat i en
liknande roll, gärna som tidigare processoperatör eller liknande och/eller att du har tidigare erfarenheter av processindustrin. Vi ser gärna att du jobbat inom en industri som styrs av GMP.
Mer info
Kontaktperson Mikael Karlsson
Telefon 031-891300
Email Mejla Mikael Karlsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.grazette.se
Sista ansökningsdag 23 aug 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grazette Of Sweden AB är ett svenskt
företag som befinner sig i ett mycket expansivt skede i sin verksamhet inom hår- och hudvårdsbranschen, med egen forskning, utveckling och tillverkning.
Företagets produktutveckling sker i tätt samarbete med experter inom branschen, vi tillverkar produkter till egna brands för den svenska och internationella frisörmarknaden, såväl som till andra varumärken inom hud, hår, skägg och
SPA-världen. Företaget har vuxit till
ett dynamiskt företag som idag även är representerat internationellt i 10 länder.