Vi söker Säljare/Produktspecialist

Vi söker Säljare/Produktspecialist

Vi söker en produktspecialist som ska ansvara för försäljningen i distriktet Östergötland, Örebro län, Värmland och norröver med placering på vårt huvudkontor i Göteborg.

Vi söker en Produktspecialist med ett stort engagemang och en vilja att vara med att förbättra och utveckla sjukvården med innovativa produkter.

I rollen som Produktspecialist kommer du att arbeta mot sjukhus för att aktivt sälja in samt demonstrera och utbilda läkare, sjuksköterskor, inköpare och MTA på våra produkter inom respektive fält.

För att lyckas i rollen är du förmodligen utbildad sjuksköterska eller har annan klinisk bakgrund men har framförallt erfarenhet av försäljning, gärna inom sjukvård. Du räds inte att lyfta på luren och har ett stort driv samt förmågan att fånga stressade läkares intresse.

Kundmöten sker såväl fysiskt som digitalt. Du har brinnande intresse för att skapa affärer både individuellt men också i ditt team. Du arbetar efter en färdig marknadsplan, planerar noggrant och strukturerar upp dina försäljningsprocesser i vårt CRM-system.

Som person vill du utveckla försäljningen inom ditt eget distrikt men har också förmågan att hjälpa andra att lyckas. Du brinner för strategisk försäljning och har vana att driva dina egna projekt.

Förmodligen trivs du att ha många processer igång samtidigt. Du har stor social kompetens, brinner för försäljning, service och support samt gillar att driva affärer i mål. Svenska och Engelska behärskar du mycket väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett distrikt med stor potential. En bransch under ständig utveckling. Produkter med hög kvalitet och professionella medarbetares stöd för att lyckas. Gothia attraherar varma, professionella människor med driv och målmedvetenhet. Vid anställning väntar en grundlig utbildning i flera steg samt stort stöd vid de första kundkontakterna.

Lämplig bostadsort är i Göteborg

Om Gothia Medical AB

Gothia Medical grundades år 1986 och har sedan dess distribuerat och marknadsfört medicinteknisk utrustning, diagnostiska och interventionella sjukvårdsprodukter, implantat, förbrukningsmaterial och läkemedel till den skandinaviska marknaden.
Se även www.gothiamedical.se

Vill du veta mer?

Kontakta gärna oss för mer information.

Niclas Palmér, Divisionschef, tel. 031-385 09 33
Philip Malmberg, VD, tel. 031-385 09 00

Ansök

Ansök online

Eller sänd din ansökan, innehållande en personlig beskrivning "vem du är" och CV, till:

Gothia Medical AB
Att: Tjänst Produktspecialist
Bolshedens Industriväg 20
427 50 Billdal
Mer info
Kontaktperson Niclas Palmér
Telefon 031-385 09 33
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://gothiamedical.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (31 dagar kvar)