OTR Account Manager till Goodyear

OTR Account Manager till Goodyear

Om företaget

Som Account Manager inom vårt Entreprenaddäck-segment arbetar du med försäljning och kundansvar i ditt distrikt som sträcker sig från Gävle Stockholm i norr till Skåne i söder. Dina kunder är återförsäljare såväl som slutkund. Rollen är kundnära och innebär till stor del närvaro ute hos kund för vilka du agerar rådgivare för både större och mindre däckvagnparker. I ditt arbete ingår utöver försäljning, uppföljning och inventering av kundens däckvagnpark. Du deltar också på event och mässor.
Du kommer att ingå i ett nordiskt försäljningsteam och rapportera till teamets försäljningschef.

Kontaktuppgifter

För att matcha rollen har du ett par års erfarenhet inom B2B-försäljning, fördelaktigt från industri, entreprenad eller motorbranschen. Du är en målinriktad, självgående och trygg säljare med goda förhandlingskunskaper. Dina kunder är både mindre och större till storlek varför vi ser att du har en anpassningsbar personlighet tillika försäljningsteknik och förmåga att axla ett nyckelkundsansvar. Vidare ser vi att du har stark, teknisk kunskap alternativt att du har ett stort intresse och vilja att lära dig vår bransch och våra produkter. Vi är ett globalt bolag varför vi ställer krav på flytande kunskaper i både svenska och engelska. Du har också goda datorkunskaper och erfarenhet från att ha arbetat i CRM-system.

Detta är en spännande möjlighet för dig som vill arbeta med världsledande kvalitetsprodukter. Vi är ett starkt och kunnigt team som kommer att ge dig den kunskap och de förutsättningar du behöver för att lyckats riktigt bra i vår bransch.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Jens Ström, tel. 08-409 144 46. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Goodyear Sverige AB är ett amerikanskt dotterbolag som framgångsrikt marknadsför och distribuerar däck i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum. Sammantaget är vi i den nordiska organisationen runt 130 anställda, med över 70 säljare representerade på alla våra marknader. Med varumärken som Goodyear och Dunlop erbjuder vi en prisbelönt portfölj av däck och gummiprodukter för både passagerar- och transportsektorn. Mer information om vårt företag och våra produkter finns på www.goodyear.com.
Vi utvecklar vår svenska säljorganisation och rekryterar nu en Account Manager med fokus på våra kunder inom OTR-segmentet (Off the road).