Vi söker nu en

Kalkylator

till vårt huvudkontor i Göteborg. Med din erfarenhet inom golv och/eller plattsättning, kommer du vara en central person i bolagets kommande satsningar och vara högst delaktig i att driva affärsprocessen framåt Från förfrågan till kontrakt samt stötta produktionen med löpande frågeställningar under entreprenadtiden.

För att lyckas som kalkylator bör du ha ett strukturerat arbetssätt och känsla för detaljer när du tolkar förfrågningsunderlag och sätter samman anbud. Siffror hanterar du med lätthet och ett starkt intresse för kunden är viktigt. Du trivs med att skapa långsiktiga relationer med dina medarbetare, kunder och leverantörer.
Personliga egenskaper värderas högt och det är meriterande om du arbetat med liknande uppgifter tidigare, i synnerhet erfarenhet från MEPS.

Vidare är en positiv syn på tillvaron, entreprenörskap samt kommersiell inställning centrala egenskaper för rollen. Du behöver goda datakunskaper och inneha B-körkort. Digitalt intresse är ett krav och erfarenhet därav är meriterande.

Ansökning görs via e-post
till anders.lyrbring@golvetgbg.se

Vid frågor ring Anders
Lyrbring telefon 031-42 70 24.
Mer info
Kontaktperson Anders Lyrbring
Telefon 0766-115318
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.golvetgbg.se
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GOLVET jobbar med golv och
plattsättning i delar av västra Sverige. Vi finns i Göteborg, Varberg samt en nyinrättad etablering i Uddevalla. Koncernen omsätter cirka 100 miljoner och har 70 anställda. Vi jobbar både mot professionella beställare och privatpersoner.