Ekonomi-/Löneadministratör

Ekonomi-/Löneadministratör

Vi söker nu

Ekonomi-/Löneadministratör

till vårt huvudkontor i Göteborg.

Du kommer att hantera löner åt koncernens bolag och därtill hörande ekonomisk rapportering och redovisning. Arbetet innebär bland annat bearbetning och sammanställning av löneunderlag, HR-arbete, rådgivning, sjukhantering, utlägg, reseräkningar, utbetalning av löner och slutlöner samt rapportering av arbetsgivaravgifter. I arbetet stämmer du av bokföringsunderlag och övriga ekonomiska rapporter kopplade till lön och är ett stöd till såväl chefer som de anställda i diverse löne- och avtalsfrågor. För delar av bolaget tillämpas ackordslöner.

Vi ser gärna att du har drivkraft och engagemang att löpande utveckla processerna kring lön i syfte att förenkla och förbättra för både medarbetare, chefer samt den egna avdelningen. Vi arbetar med digital tidrapportering kopplat till affärs-/lönesystemet. Du kommer ingå i ekonomiavdelningen som idag består av två medarbetare och det kommer även vara viktigt att bistå och stötta varandra i samtliga uppgifter och dagliga rutiner.

Din bakgrund

Vi söker dig som har engagemang och intresse för ekonomi med spetskompetens inom löner. Du har erfarenhet och förståelse för hela löneflödet från tidsrapportering till redovisning. Vi söker dig som har erfarenhet av byggbranschen och dokumenterat god kunskap av digitala hjälpmedel. Erfarenhet av affärssystemet Entré (Hantverksdata) är kraftigt meriterande.

Att du har ett eget driv, hög
servicekänsla och är prestigelös är viktigt för denna roll. Vi ser det som en självklarhet att du är noggrann, strukturerad och kan hålla många olika deadlines. I detta uppdrag är det viktigt att arbeta självständigt med sina egna ansvarsområden och samtidigt vara en del av ett team. Vi tror att du som söker uppdraget är en problemlösare och tycker om variation i ditt arbete.

Vidare ser vi gärna att du har någon typ av eftergymnasial utbildning, yrkesutbildning eller högskola alternativt mångårig erfarenhet från liknande företag. En positiv syn på tillvaron, entreprenörskap samt social kompetens är centrala egenskaper. Vi är ett gäng som trivs att arbeta och ha roligt tillsammans.

Ansökning görs via e-post
till stefan.jacobsson@golvetgbg.se.

Vid frågor ring Stefan
Jacobsson 0709-10 01 50.

Mer info
Kontaktperson Stefan Jacobsson
Telefon 0709-10 01 50
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.golvetgbg.se
Sista ansökningsdag 5 okt 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GOLVET jobbar med golv och plattsättning i västra Sverige. Vi finns i Göteborg, Halland och Fyrbodal.

Koncernen omsätter drygt 100 miljoner och har ca 100 anställda. Vi jobbar både mot professionella beställare och privatpersoner.