Controller

Controller

Vi söker nu en

Controller/administratör

till vårt huvudkontor i Göteborg. Med din gedigna erfarenhet inom finans, ekonomi och administration, kommer du vara en central person i bolagets ekonomistyrning, cash management och administration. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att analysera, följa upp resultat, bevaka lönsamheten, se att effektiviteten internt maximeras samt att medverka i utveckling av bolaget genom att stötta ledningen med utgångspunkt i ovan beskriva punkter. I arbetsuppgifterna ingår även delaktighet vid budgetering, budgetuppföljning, rapporteringsarbete, upprätta prognoser, lönsamhetsuppföljningar, analyser samt utveckling av rutiner och processer. Analyser kräver goda kunskaper i Excel och erfarenhet från att arbeta i olika affärssystem. Du kommer arbeta nära bolagets ekonomichef och VD och även vara aktiv i bolagets administration, hantera löpande arbetsuppgifter som kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, skatt och löpande redovisning i största allmänhet.

För att lyckas som Controller/administratör bör du ha en god och hög social kompetens, ha lätt för att skapa långsiktiga relationer med dina medarbetare, kunder, leverantörer och olika myndigheter. Du är stresstålig, strukturerad, serviceorienterad har gott omdöme, lätt för att prioritera och ta beslut. Du har förmåga att kunna lösa komplexa problem, tänka både kritiskt och konstruktivt. Tjänsten är en nyckelfunktion i vår organisation och det är meriterande med dokumenterad erfarenhet av ledarskap, förhandlingsförmåga och ett naturligt, inre driv.
Mer info
Kontaktperson Stefan Jacobsson
Telefon 0709-10 01 50
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.golvetgbg.se
Sista ansökningsdag 7 apr 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GOLVET jobbar med golv och plattsättning i delar av västra Sverige. Vi finns i Göteborg, Varberg samt en nyinrättad etablering i Uddevalla. Koncernen omsätter cirka 100 miljoner och har 70 anställda. Vi jobbar både mot professionella beställare och privatpersoner.