Group Accounting Manager till Gnotec Group AB

Group Accounting Manager till Gnotec Group AB

Gnotec Group söker nu en Group Accounting Manager som vill ta ett helhetsansvar för koncernens redovisning. I många fall kommer du att arbeta sida vid sida med koncernens CFO.
Vi söker en erfaren och duktig redovisare som värdesätter ett bra teamwork och ett gott företagsklimat. Vi ser gärna att du har erfarenhet från revisionsbyrå och därefter praktisk erfarenhet av redovisning och koncernredovisning samt vana av rapportering enligt IFRS i en internationell företagsmiljö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Helhetsansvar för koncernens redovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Rapportering
  • Konsolidering
  • Ansvara för förbättringsprojekt inom gruppens redovisning
  • Internkontroll
Kvalifikationer

Du trivs med att utveckla rutiner och processer för att finna effektiviseringar. Vi förutsätter att du är bra på att prioritera och kan arbeta bra även med deadlines.
Erfarenhet från vårt konsolideringssystem Cognos är ett plus. Gruppens affärssystem är Jeeves.
Vi tror att du har förmåga att skapa goda relationer, är förtroendeingivande och nytänkande. Som person är du målinriktad och van att arbeta självständigt.
Du kan kommunicera väl på svenska och engelska och kan på ett bra och pedagogiskt sätt förklara komplexa samband.

Organisation

Gnotec Group är en internationell snabbväxande koncern som utvecklar och producerar chassi- och säkerhetskomponenter till bilar och lastbilar. Idag med en omsättning om ca 1,4 Mkr och 800 anställda. Agil produktutveckling och projektledning, Högautomatiserad produktion med lean tillverkning, ständiga förbättringar och nollfelsprincipen är vårt DNA.
Läs gärna mer om Gnotec på gnotec.com

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan. Processen framåt kan innehålla steg för urval, intervjuer, referens- och bakgrundskontroller och psykometriska tester. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund. I den här rekryteringen samarbetar Gnotec med MPYA Finance. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna ser din ansökan snarast möjligt via www.mpya.se, dock senast den 20 augusti 2019. Processen kommer dock vara på paus under veckorna 29-31, men är öppen för dig som vill söka tjänsten såklart! För mer information, kontakta rekryteringskonsult Linda Målberg på linda.malberg@mpya.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (69 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!