Säljare mot golf- och fotbollsbranschen

Säljare mot golf- och fotbollsbranschen

Vi växer och vårt mål är att fortsätta växa! Vi har nu för avsikt att förstärka vår publika organisation med ytterligare en representant avseende försäljning av ny- & ombyggnation av naturgräsfotbollsplaner, hybridgräsplaner och förbättringsarbeten för golfanläggningar. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, drift av fotbolls- eller golfanläggningar, erfarenhet från markarbeten eller liknande arbetsuppgifter.

Beskrivning av tjänsten
I tjänsten som är lokaliserad till vårt kontor i Göteborg kommer du att arbeta med:
  • Försäljning
  • Kundbearbetning
I det normala arbetet ingår allt som vanlig försäljning och kundbearbetning kräver, ex. mässor, föreläsningar, finansieringslösningar, paketering och kundmöten.

Rollen kräver en person som har bra arbetsmoral, vilja och en ambition om att hitta ett roligt och utmanande arbete inom ett växande område. GML Sport AB har en unik produktportfölj vilket leder till att du som medarbetare är öppen för utveckling och nya försäljningsmetoder. Arbetet är lokaliserat till hela landet och det kommer att krävas övernattningar på annan ort.

Erfarenhet & krav
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har lätt för att nå fram till andra människor samt att du tidigare har arbetat med försäljning. Besitter du goda kunskaper inom alla eller något av följande områden: grönyteskötsel, försäljning eller markarbeten är detta positivt. Körkort för bil är ett krav. Många av våra kunder är från föreningslivet och därför uppskattas det också om du själv är en "idrottsmänniska" som har förståelse för både idrott och föreningsverksamhet.

Vi erbjuder
  • Du utgår från fräscha, moderna lokaler i centrala Göteborg
  • Tjänstebil
  • Stora utvecklingsmöjligheter
  • Vidareutbildningar
Tjänsten
  • Tillsvidareanställning
  • Månadslön (enligt avtal)
  • Heltid
Mer info
Kontaktperson Anders Kristiansson
Email Mejla Anders Kristiansson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 feb (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GML Sport AB bildades 1994 och utvecklades snabbt till att bli en av landets ledande leverantörer av produkter och tjänster för skötsel av gröna sportytor. Företaget har alltid satt en stolthet i att agera både som kunskapsförmedlare och samarbetspartner till användarna. GML Sport AB är ett dotterbolag inom koncernen Green Landscaping Group.