Nu rekryterar vi erfarna lagermedarbetare till vår kund Gerflor

Nu rekryterar vi erfarna lagermedarbetare till vår kund Gerflor

Vilka är vi?
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullt serviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Gerflor Group skapar, tillverkar och marknadsför innovativa, dekorativa och hållbara golvlösningar samt väggfinish, Vi utvecklar specifikt golv och vägglösningar för att möta varje marknadsbehov såsom: bostäder, sjukvård, skola, evenemang, detaljhandel, industri, kontor & transportfordon. Gerflor Group samlar flera världskända produktmärken, såsom Taraflex, Mipolam, DLW, Tarabus, ConnorSports, Sportcourt och Gradus

Dina arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare hos Gerflor blir du en mycket viktig del av den dagliga verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av orderplock, packning och in och utleverans. Även andra arbetsuppgifter som hör lager till som truckkörning kan förekomma

Din profil
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning. Vi tror att du som söker är en driven, social och flexibel person, som förstår vikten av laganda. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med lager & logistik tidigare. Krav är truckkort och erfarenhet av truckkörning ifrån tidigare arbetsplats.Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.Ansök genom din profil på www.soderco.se. Urval sker löpande, så se till att söka redan idag! Notera att vi inte hanterar ansökningar via mail eller post.Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.