Gemü söker en kundnära och driven Key Account Support Engineer.

Gemü söker en kundnära och driven Key Account Support Engineer.

Vill du ta ansvar, gillar du problemlösning, är du kreativ och vill arbeta i en internationell miljö? Då kan du vara rätt person för oss!

Om tjänsten

Gemü söker nu dig som motiveras av att hjälpa andra och vill växa in i rollen som Key Account Support Engineer. Du kommer att ingå i vårt sales support team och jobba nära tillsammans med vår Key Account Manager i arbetet med en av våra viktigaste nyckelkunder inom BioPharma sektorn.

En betydande del av din arbetstid kommer du att jobba med att förstå kundens behov och ta fram lösningsförslag tillsammans med säljorganisationen och specialister på huvudkontoret i Tyskland. Låter det som en spännande utmaning då är du välkommen att söka redan idag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetsuppgifter:
  • Teknisk beredning
  • Offertberedning (framtagning)
  • Projektkoordinering / offert / order / leveransbevakning
  • Teknisk rådgivning
  • Dokumenthantering
  • Back-up till KAM vid frånvaro
Vem är du?

Vi söker dig som trivs med kundkontakt och alltid vill erbjuda bästa möjliga service såväl internt som externt. Du har en välutvecklad problemlösningsförmåga och drivs av att lösa uppgifter av varierad svårighetsgrad. Dina personliga egenskaper präglas också av samarbetsvilja och positivitet vilket gör dig till en uppskattad kollega.

För att vara framgångsrik i denna roll söker vid dig med en högre teknisk bakgrund, du har ingenjörsutbildning, universitets- eller högskoleutbildning inom teknik eller likvärdigt. Det är viktigt att du har systemvana, mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel eller Access. Erfarenhet av administrativa program och CRM system är en fördel. En god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska är en förutsättning för rollen. Meriterande men inget krav är även om du talar och skriver tyska. Tjänsten innefattar en del resor.

Vi värderar personliga egenskaper högt och vi söker dig som är strukturerad, noggrann och analytisk som person. Du trivs bra med att hjälpa och stötta andra och är prestigelös genom att tycka om variationen mellan högt och lågt. I denna roll kan du påverka och göra skillnad, därför är det viktigt att du ser ständiga förbättringar som en del av ditt dagliga arbete och att du har en naturlig framåtanda. Du är självdrivande för din egna utveckling och samtidigt nyfiken och kunskapssökande.

Du kommer att välkomnas av en sammansvetsad och kompetent grupp bestående av entusiastiska kollegor med ett stort intresse för att skapa de bästa förutsättningarna för deras väletablerade kunder. Du kommer att sitta i nyrenoverade lokaler i Lindome. Gemü erbjuder en internationell miljö i ett väletablerat och expansivt företag. Vill du vara med på en spännande resa och skapa något unikt då är du välkommen att ansöka till oss.
Oavsett om du är precis i början av din karriär eller har samlat på dig arbetserfarenhet, erbjuder Gemü en fantastisk arbetsmiljö och möjligheter att bygga en trygg grund. Vi tror att prestationer blomstrar i en bra arbetsmiljö.

Tveka inte på att omgående skicka in din ansökan då vi tillämpar löpande urval!

Om verksamheten

GEMÜ är en världsledande tillverkare av ventiler för avstängning och reglering samt flödesmätare och komponenter för flödeskontroll. Sedan 1964 har företaget utvecklat och producerat innovativa produkter och kundspecifika lösningar för styrning av processmedier.

För närvarande har GEMÜ-gruppen över 1 800 medarbetare över hela världen. Vi har personliga kontaktpersoner för våra kunder i 53 länder i alla världsdelar. Förutom våra 27 dotterbolag satsar vi på långvariga partnerskap med våra affärspartners. För Gemu Armatur AB:s räkning så söker vi nu en duktig innesäljare/säljsupport. Tjänsten är en heltidstjänst där du anställs av Gemu Armatur AB.

https://www.youtube.com/user/gemugroup
Mer info
Kontaktperson Elizabeth Darevik
Telefon 0720-780071
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (18 dagar kvar)