Skiftledare till Gate Gourmet

Skiftledare till Gate Gourmet

Vi söker nu en skiftledare till vår kund Gate Gourmet som ligger på Landvetter. Har du erfarenhet av arbetsledning? Gillar du att arbeta strukturerat och leda ett team i högt tempo? Trivs du i en samordnande roll med brett ansvar? Då är denna tjänst perfekt för dig!

Om tjänsten

Gate Gourmet är ett ledande cateringföretag som tillagar mat till flygplatser runt om i världen. Gate Gourmets tjänster är bland annat producering, paketering och leverans av mat och livsmedel till flygplansbolag. Nu sökes skiftledare till avdelning tullfri, som är redo att bidra till verksamheten. Dina arbetsuppgifter går ut på att leda ditt team och planera bemanning samt att arbeta i olika affärssystem så som SAP och NaVision.

För arbete på flygplats är en registerkontroll obligatorisk och det är krav på att kunna visa upp intyg som täcker de senaste 5 årens sysselsättning.

I din roll som skiftledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Hantering av personal- och leveransplanering
  • Inventering och arbetsmiljöansvar
  • Avstämning av bokningsinformation, flighter samt av beställningar
Om dig

Vi söker dig som är redo att ta ansvar och har tidigare erfarenhet av att arbeta som skiftledare eller erfarenheter av likande arbete. Meriterande för tjänsten är om du arbetat som koordinator eller har erfarenhet av logistik, personalplanering samt omfattande arbete i plocklager. Det ses även som meriterande om du har en bakgrund inom flyg- eller cateringsbranschen.

Du ska vara en lagspelare som gillar att ta ansvar och arbetar på ett strukturerat sätt. Noggrannhet och god framförhållning är även personliga egenskaper som eftersträvas i rollen. Du ska ha en god social förmåga och kunna arbeta på ett systematiskt sätt med en förmåga att kunna delegera och leda.

Viktigt för tjänsten är:
  • Körkort B samt truckkort A + B
  • Mycket goda kunskaper i svenska
  • Tidigare erfarenhet av likande arbete
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Gate Gourmet

Gate Gourmet är världens största oberoende cateringföretag och producerar, paketerar och levererar catering för flygbolag och järnvägar. Årligen levereras över tvåhundra miljoner måltider till företagets kunder världen över. Företaget har tjugotusen anställda globalt. 450 personer arbetar i Sverige, varav en stor del i Stockholm, på kontoret med anslutning till Arlanda. Att arbeta hos oss innebär att bli del av en händelserik arbetsmiljö där det finns stor möjlighet att påverka. Vi söker nu en skiftledare till Landvetter.

Om anställningen

Tjänsten som skiftledare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Kristoffer Löwdin via 073 684 75 33 eller på min mail kristoffer.lowdin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Skiftledare till Gate Gourmet, Arbetsledning, Administratör, Livsmedel, Gate Gourmet, Landvetter, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.