Skiftledare inom transport till Gate Gourmet

Skiftledare inom transport till Gate Gourmet

Vi söker nu en skiftledare till Gate Gourmet på Landvetter. Du kommer att arbeta med transportavdelningens drift med bland annat arbetsmiljö och personal- och leveransplanering. Vi ser att du som söker tjänsten är en problemlösare ut i fingerspetsarna och gärna med erfarenhet från transportplanering. Är det dig vi söker?

Sök nu!

Om tjänsten
Som skiftledare inom transport ansvarar du för transportavdelningens dagliga drift. Du kommer att ha hand om säkerhets- och hygienföreskrifter, planering av arbetsuppgifter, avstämning och dialog med produktionen samt utbildning och planering av personal. Du kommer att rapportera till och arbeta i samråd med team leader för transport. Tjänsten är förlagd dagtid samt heltid.

I din roll som skiftledare inom transport kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Avstämning och kontroll av arbetsmiljö, säkerställande av att rutiner följs
  • Planering och utbildning av personal samt arbetsfördelning
  • Säkerställa att transportavdelningens mål och kravbild tillgodoses
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av transportplanering eller annan relevant planering. Alternativt har du arbetat med arbetsmiljö, logistik eller personalansvar. Vidare har du körkort C och tidigare erfarenhet av olika affärssystem. Erfarenhet av SAP och Navision är meriterande. Även erfarenhet från flygplans- eller cateringbranschen är meriterande.

Vidare ser vi att du som person är en problemlösare. Du är inte rädd för att ta i när det behövs och du ser lösningar snarare än problem. Du är kommunikativ och kan på konstruktivt sätt informera och arbetsleda dina medarbetare. Vidare är du strukturerade och uthållig i ditt arbete och trivs med att hjälpa till där det behövs.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbete
  • Körkort C
  • Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Notera att registerkontroll och intyg av sysselsättning för de senaste 5 åren är obligatoriskt för arbete på flygplats.

Om Gate Gourmet
Gate Gourmet är världens största oberoende cateringföretag och producerar, paketerar samt levererar catering för flygbolag och järnvägar. Årligen levereras över tvåhundra miljoner måltider till företagets kunder världen över. Företaget har tjugotusen anställda globalt. 450 personer arbetar i Sverige, varav en stor del i Stockholm, på kontoret med anslutning till Arlanda. Att arbeta hos Gate Gourmet innebär att bli del av en händelserik arbetsmiljö där det finns stor möjlighet att påverka.

Om anställningen
Tjänsten som skiftledare inom transport är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns goda möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Gate Gourmet.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Carl Lundberg via 073 - 684 77 51

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Skiftledare, Transport, Logistik, C-kort, Gate Gourmet, Adecco
Mer info
Kontaktperson Carl Lundberg
Telefon 0736847751
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.