Marin produktsupport på Garmin

Marin produktsupport på Garmin

Garmin Nordic Sweden AB söker nu efter en marint kunnig kundorienterad person till vårt Contact Center. Du förväntas ge exceptionell support för användande, installation och underhåll av Garmins marina system över telefon och e-post till slutkunder men även återförsäljare. Det är en stor fördel om du har erfarenheter av motorbåtar, segling och/eller fiske. Du kommer rapportera till Nordic Contact Center Team Leader i Sverige och få en fantastisk utbildning i vårt marina sortiment.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Ge support till Garmins kunder och säkerställa att samtliga ärenden hanteras med hög kundservice, fokus på effektivitet och så snabbt som möjligt alltid försöka hjälpa kunden, från start till mål, på bästa möjliga sätt och på så sätt möjliggöra Garmin som den föredragna leverantören och affärspartnern på marknaden.
 • Leverera support i världsklass via telefon, e-post och framtida kontaktvägar. Ständigt leverera exceptionellt god kundservice i alla lägen.
 • Supportera säljorganisationen.
 • Vara delaktig på utbildningar för våra återförsäljare/installatörer.
 • Vid behov, felsöka och åtgärda eventuella problem på båtar samt assistera säljteamet på utställningar och mässor runt om i Sverige
 • Utanför marinsäsongen, support på övriga segment


Dina kvalifikationer
 • Serviceorienterad med god kommunikationsförmåga
 • Kunskap om marinindustrin och generellt marint intresse
 • Goda svenska- och engelskkunskaper i både tal och skrift
 • Grundläggande kunskaper i Microsoft Office
 • Tänker Beat Yesterday – Att vi alltid kan vara bättre än igår
Vad erbjuder vi?
Förutom att du får jobba med fantastiska produkter tillsammans världens bästa kollegor i en bra arbetsmiljö och får jobba med ett marknadsledande varumärke har du möjlighet att låna hem två produkter för att använda själv, du har friskvårdsbidrag, kan vara med på sponsrade aktiviteter, sporttimma, fredagsfrukost, personalrabatt och en hel del annat.

Arbetstid
Måndag - torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 09:00 – 17:00

Sök tjänsten genom att maila ditt CV och ett personligt brev märkt med "Contact Center Marin" till HRNordic@garmin.com. Hit kan du också vända dig om du har frågor kring tjänsten.

Tjänsten är placerad i Billdal, Göteborg med 6 månaders provanställning med tillträde 1:a november 2020.

Sista ansökningsdatum är 2020-09-30
Urval sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Garmin är en ledande, global leverantör av navigation inom marin, fordon, flyg, friluftsliv och fitness. Vi har fler än 14 500 anställda med kontor i hela världen, i vår nordiska organisation arbetar ca 200 personer