Systemingenjör inom reglerteknik till GKN

Systemingenjör inom reglerteknik till GKN

GKN Aerospace i Trollhättan förstärker nu inom den militära sidan och söker en systemingenjör med kunskaper i utveckling och testning av motorsystem. Har du ett genuint intresse för flyg och vill vara med att utveckla morgondagens flygmotorer? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemingenjör kommer du arbeta med att utveckla, designa, testa och dokumentera inbyggd programvara för reglering av jetmotorer.

Du arbetar både med produktstöd genom felsökning, problemlösning och utredningsarbete kopplat till användning av RM12 motorn i tjänst, samt produktutveckling i form av uppgraderingar av mjukvara och funktionalitet för RM12 och dess reglersystem.

Din profil

Vi söker dig med följande:
  • Kandidat- eller magisterexamen inom relevant teknikområde
  • Erfarenhet av modellbaserad (MBD) mjukvaruutveckling
  • Kunskap i Matlab Simulink och Auto code generation tools
  • God samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team såväl som självständigt
  • Målfokus och driv att få fram bra resultat i rätt tid och med god kvalitet
Kunskap om mjukvarustandarder såsom RTCA/DO-178* är meriterande, liksom kunskap om Veristand och labview. Arbetet sker dagligen i SAP och Officepaketet.

Som person har du ett genuint intresse för flyg och kan kombinera praktisk och teoretisk kunskap. Du har förmåga att förstå den praktiska tillämpningen av hårdvaran såväl som "design intent". Du bidrar, liksom alla andra, till att skapa ett gott arbetsklimat genom att vara hjälpsam, dela med dig av kunskap samt vara öppen för förbättringar. Vidare behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar GKN Aerospace med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av oss på Skill med möjlighet till fortsatt anställning på GKN.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att söka. Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Zizala via mail johan.zizala@skill.se.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Propulsion Engineering är en del av Engineering och fokuserar på helmotorsystem, primärt för RM12 i JAS 39 Gripen men även stationära gasturbiner och framtida motorkoncept. Avdelningen arbetar framförallt med produktutveckling och produktstöd för RM12 och DR990 inom kompetensområdena Systems Engineering, motorfunktion och prestanda samt reglerteknik.

Som del i Controls-teamet inom Propulsion Engineering så kommer du arbeta med en bredd av uppdrag kopplat till framdrivningssystemet för JAS 39 Gripen.