Anestesisjuksköterska

Anestesisjuksköterska

I mars 2022 öppnade en ny klinik i Göteborg - GHP Gastro Center Göteborg. Vi driver en bred urologisk, kirurgisk och gastroenterologisk verksamhet med såväl mottagning, polikliniska och slutenvårdsoperationer inom stora delar av det gastro- och urologiska panoramat.

Vi söker nu en anestesisjuksköterska till vår operationsverksamhet. Som anestesisjuksköterska kommer du att vara en viktig nyckelperson för att få verksamheten att nå sina mål. För att trivas i rollen behöver du vara konstruktiv, positiv och ha en hög social kompetens. Vi arbetar med korta beslutsvägar, där långsiktighet och kvalitet är ledord. Vi ser gärna att du bidrar med din erfarenhet och nytänkande i arbetet med att utveckla den framtida vården.

Du kommer att arbeta i en mycket effektiv organisation med ett professionellt team som hjälper dig att leverera specialistvård med en mycket hög medicinsk kvalitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesivård, erfarenhet av gastroenterologi, urologi eller allmänkirurgi är meriterande
  • ser en utmaning och glädje i att arbeta i en helt ny verksamhet, med möjlighet att påverka ditt arbete
  • har en flexibel personlighet, är lösningsfokuserad och har lätt att kommunicera och samarbeta - en lagspelare!
  • är positiv till att delta i kvalitets- och utvecklingsarbete
För ytterligare information kontakta VD Mattias Block mattias.block@gastrocenter.se eller Driftschef Camilla Rainé camilla.raine@ghp.se.

Välkommen att höra av dig!
Mer info
Kontaktperson Camilla Ranié
Telefon 0721649791
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 sept 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GHP är en svensk sjukvårdskoncern med ca 800 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige och Danmark. GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.

Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet - "Kvalitet genom specialisering".

Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne och Köpenhamn.