Supporttekniker till GEA Sweden AB, Göteborg

Supporttekniker till GEA Sweden AB, Göteborg

SupportteknikerMölndal
GEA är inne i en expansiv fas med nya produkter för lantbrukare. Nu söker vi dig som är serviceinriktad, tekniskt driven och som brinner för att arbeta med en hög kundnöjdhet. Du kommer att utgå från GEA:s moderna kontor i Mölndal med resor runt om i Sverige.

ArbetsuppgifterSom supporttekniker kommer du att ansvara för support av GEA:s produkter inom automatisk mjölkning och utfodring. GEA utvecklar sitt servicekoncept och på sikt innebär det att du som supporttekniker helt kommer att fokusera på mer tekniska komplexa problem inom styrning, driftoptimering och utbildning.
  • Hjälpa våra återförsäljare med first level support och ingå i ett helpdeskteam med tillhörande jour
  • Servicebesök ute hos våra kunder i Sverige
  • Ansvara för att utbilda GEA:s återförsäljare
  • Planera och leda arbetet med installation av våra anläggningar och utrustning
Tjänsten innebär mycket resande ute på landet hos lantbrukare, vilket vi hoppas att du ser som ett positivt inslag.

Din profilFör att lyckas i rollen har du några års erfarenhet inom drift & underhåll av el-styrda maskiner. Du har ett stort tekniskt intresse, gillar felsökning och problemlösning.
  • Relevant eftergymnasial utbildning eller gärna med erfarenhet från lantbruk och mjölkproduktion
  • Erfarenhet av att arbeta med tekniska IT-system och affärssystem
  • Du behärskar svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • Kunskaper inom el och mekanik
  • Meriterade med erfarenhet av automation
Som person är du initiativrik, kommunikativ och serviceinriktad. Du arbetar strukturerat och har lätt för att prioritera och organisera dina uppgifter.

KontaktFör mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering AB. Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!
GEA är en av de största leverantörerna av processteknik till livsmedelsindustrin och för en rad andra industrier. Som en internationell teknologigrupp fokuserar företaget på världsledande processlösningar och komponenter för sofistikerade tillverkningsprocesser. 2016 genererade GEA en konsoliderade intäkter på över 4.6 MEUR. Livsmedelssektorn, vilken är en stadigt växande bransch, utgjorde mer än 70%. www.gea.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 2 juli (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.