Försäljningschef till GEA, Göteborg

Försäljningschef till GEA, Göteborg

Försäljningschef Norden

Farm Technologies

Mölndal

Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll i en internationell miljö med ansvar för ledning av affärer, säljare och tekniker i norden. GEA är inne i en expansiv fas med ledande tekniska produkter för lantbrukare och mjölkproducenter. Din vardag innebär ett nära samarbete med dina medarbetare och partners, konstruktiva affärer, arbete på strategisk och operativ nivå. Du kommer att utgå från GEA:s moderna kontor i Mölndal med resor i Norden.

Dina arbetsuppgifter
Som försäljningschef ansvarar du för den nordiska sälj- och serviceorganisationen med närmare 10 anställda.
 • Budget och personalansvar
 • Aktivt leda, coacha och arbeta nära dina medarbetare
 • Utveckla återförsäljare och stötta affärerna till slutkunderna
 • Arbeta med uppföljning av budget, prognoser och analyser
 • Rapportera till nordiska divisionschefen
 • Ingår i ledningsgrupp
Tjänsten kommer innebära en hel del resor.

Dina kvalifikationer
 • Flera års erfarenhet av framgångsrik försäljningsledning
 • Erfarenhet av att arbeta i en strategisk och kommersiell roll nära marknaden
 • Meriterande om du har erfarenhet inom lantbruk
 • Erfarenhet av att leda och ansvara för personal
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Din profil
Din personlighet präglas av en stark drivkraft och vilja att ta ditt arbete framåt. Du ser affärsmöjligheter och har förmåga att skapa goda relationer. Du är självgående och kan dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper för att leda och utveckla gruppen. Som person är du strukturerad, van att kommunicera och att göra affärer med de nordiska grannländerna.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Mattias Lyckberg 0733-336080 eller Josefine Petersson 0702-501429 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

GEA är en av de största leverantörerna av processteknik till livsmedelsindustrin och för en rad andra industrier. Som en internationell teknologigrupp fokuserar företaget på världsledande processlösningar och komponenter för sofistikerade tillverkningsprocesser.
2018 genererade GEA en konsoliderade intäkter på över 4.8 MEUR. Livsmedelssektorn, vilken är en stadigt växande bransch, utgjorde mer än 70%. www.gea.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.