SÄLJARE Väst - GARO Elflex AB

SÄLJARE Väst - GARO Elflex AB

Garo Elflex AB växer i Västsverige!

Är du en driftig person med stort engagemang?

Vill du vinna på "bortaplan"?

Vill du ingå i ett framgångsrikt team som representerar ett starkt varumärke?

Brinner du för försäljning med långsiktiga affärsrelationer?

- Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu en ny säljare till teamet, som vill vara med att forma och stärka företagets position på marknaden i västra Sverige.

Arbetsbeskrivning:

Arbetet innebär hög närvaro på marknaden. Vi är nära kunden och kundens behov. Genom våra samarbetspartners, återförsäljare och uthyrare servar vi byggbranschen med företagets produkter.
  • Identifiera och etablera nya återförsäljare och slutkunder i Sverige.
  • Försäljningsansvar för etablerade kunder och partners.
  • Genomföra produktutbildningar för återförsäljare/grossister.
  • Planera och genomföra kundaktiviteter både i egen regi och i samarbete med partners.
Du rapporterar direkt till Försäljningschef.

Vem är du?

Din bakgrund kan variera från bygg, industri eller handel. Kanske har just du insett att utesälj är något för dig eller så har du viljan att ta nästa steg i din säljkarriär?

Du är en relationsskapare och förstår vikten av långsiktigt arbete. Vi tror att du är social och kontaktskapande med fokus på resultat och lönsamma affärsrelationer. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper! Vi är driftiga lagspelare som är engagerade och nyfikna, vi trivs bäst "på fältet" när vi träffar våra kunder!

Garo Elflex AB erbjuder dig utveckling och en nyckelposition i ett ungt, expansivt och innovativt företag. Som en del av säljgruppen kommer du att få en central plats i företaget och därmed kunna påverka våra framtida produkter och satsningar.

Tjänsten innebär ca 3-4 resdagar i veckan med bearbetning i västra Sverige. När det gäller din bostadsort är vi flexibla, men du är med fördel bosatt i Göteborg med omnejd.

I denna rekrytering samarbetar Garo med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar genom sina produktområden Installation, E-mobility, Projekt, och Tillfällig el. Koncernen har ca 500 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen och Storbritannien. Försäljningen är fördelad på GARO Electrification och GARO E-mobility. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Gnosjö och Värnamo (Sverige) samt Szczecin (Polen). GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid Cap.

Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen".