PROJEKTSÄLJARE Göteborg - GARO E-mobility

PROJEKTSÄLJARE Göteborg - GARO E-mobility

ÄR DU FUTURESMART? DÅ KAN DU BLI EN AV OSS!

VI STÄRKER VÅR POSITION I GÖTEBORGSREGIONEN.

Erfaren projektsäljare till Garo E-mobility AB

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en ny säljare till vårt team som vill vara med att forma och stärka företagets position på marknaden i Göteborgsregionen. Som projektsäljare på GARO E-mobility kommer du arbeta uppsökande mot bland annat energibolag, fastighetsägare, kommuner och parkeringsbolag. Här blir en viktig del att skräddarsy och sälja in lösningar efter kundens behov. I arbetet ingår utbildning av kunder, lämna/följa upp offerter och bygga långsiktiga kundrelationer. Rollen innebär en hel del resor och du får räkna med någon övernattning per vecka. Du rapporterar direkt till Sales Director.

Vem är du?

Vi tror att du är en social och kommunikativ person med god teknisk erfarenhet, gärna inom området ladd. Idag jobbar du som säljare med uppsökande verksamhet och gillar att arbeta självständigt med support från en stark organisation. Du måste vara initiativrik, affärsmässig och ha ett strukturerat arbetssätt.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi är driftiga lagspelare som är engagerade och nyfikna, vi trivs bäst på fältet när vi träffar våra kunder.

GARO E-mobility erbjuder dig utveckling och en nyckelposition i ett expansivt och innovativt företag. Som en del av säljgruppen kommer du att få en central plats i företaget och därmed kunna påverka våra framtida produkter och satsningar.

Tjänsten innebär fyra till fem resdagar i veckan med bearbetning i Göteborgsregionen. Den optimala bostadsorten för dig som söker är i det aktuella området.

I denna rekryteringen samarbetar GARO E-mobility AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök via www.finnvedensaljkraft.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 28 aug 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar genom sina produktområden Installation, Projekt, Tillfällig el och E-mobility. Koncernen har ca 420 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen och Storbritannien. Försäljningen är fördelad på GARO Sverige och GARO Övriga marknader. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Gnosjö och Värnamo (Sverige) samt Szczecin (Polen). GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid Cap.

Affärsidén är att "med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen".