Ekonomiassistent/Revisorsassistent

Ekonomiassistent/Revisorsassistent

Arbetsuppgifter

Som ekonomi/revisorsassistent arbetar du med löpande redovisning, bokslutsarbete, hantering av kund- och leverantörsreskontra, fakturering, in-och utbetalningar, påminnelse inkassohantering samt övrig administration. Då företaget befinner sig i tillväxtfas kommer det att finnas goda möjligheter att rollen utvecklas där du får möjlighet till att på sikt ta mer och större ansvar i ekonomiarbetet.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen söker vi dig som har några års erfarenhet av ekonomirelaterat arbete och som är kvalitetsmedveten och noggrann. Du har förmågan att ge bra service och kan skapa goda kundrelationer, både interna och externa. Vidare är du målinriktad, har en god prioriteringsförmåga, är stresstålig och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt.

Villkor

Som person är du social och har lätt för att skapa goda relationer och bidrar med en god stämning och en öppen attityd. Vi vill att du har minst ekonomisk gymnasieutbildning samt goda kunskaper i Excel och vana att arbeta i redovisningssystem. Det är meriterande om du har momskunskap samt erfarenhet av kontoavstämning och reskontraarbete. Arbetet kräver att du har goda kunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska språket, både i tal och skrift. Företaget arbetar i Fortnox och erfarenhet från det är självklart meriterande.

Tjänsten som är på heltid påbörjas med en provanställning.

Då vi jobbar med löpande urval så skicka in cv och personligt brev i god tid.
Mer info
Kontaktperson Gunnar Olsson
Telefon 0739-056880
Email Mejla Gunnar Olsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.galpu.se
Sista ansökningsdag 27 okt (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beskrivning

GALPU AB söker för kunds räkning en duktig och erfaren ekonomi/revisorsassistent till kundens företag i västra Göteborg och som har ambitioner att vara med och bidra i utvecklingen av ett starkt växande företag som i huvudsak sysslar med IT- och digital marknadsföring.