Vi söker säsongsanställd trädgårdspersonal

Vi söker säsongsanställd trädgårdspersonal

Vill du skapa Sveriges bästa utemiljöer tillsammans med oss? Nu söker vi säsongsanställd trädgårdspersonal som under sex månader ska arbeta med löpande trädgårdsarbete och hålla fint i våra bostadsområden.
Hos oss blir du en del av en härlig gemenskap och bidrar till att våra bostadsområden alltid är rena, gröna och trivsamma.

Arbetsuppgifter
Som säsongsarbetande trädgårdspersonal på Bostadsbolaget kommer du arbeta tillsammans med våra miljövärdar i något av våra tre distrikt i Göteborg. En vanlig arbetsdag innebär löpande yttre skötsel så som gräsklippning, plantering, ogräsrensning och renhållning. Helt enkelt att hålla rent och snyggt i våra bostadsområden.

Vem vi tror att du är:
Du som söker ska gärna ha dokumenterad erfarenhet från liknande arbete och hanterat de vanligast förekommande trädgårdsmaskinerna. Du ska ha relevant utbildning inom trädgård och yttre skötsel samt ha körkort (körkort för traktor är tillräckligt). I och med att du arbetar nära våra hyresgäster ser vi att du är social och serviceinriktad. Engagemang och eget ansvar genomsyrar alltid ditt arbete.

Din ansökan
Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Gustafsson på 031-731 50 00.
Mer info
Kontaktperson Sara Gustafsson
Telefon 031-731 50 00
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.bostadsbolaget.se
Sista ansökningsdag 31 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bostadsbolaget är ett av Sveriges största bostadsföretag med mer än 24 000 lägenheter över hela Göteborg. Vi är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad och vi är en aktiv part i samhälls- och stadsutvecklingen. Vi arbetar med hela boendemiljön eftersom vi vet att bra bostadsområden ger människor möjlighet att växa och må bra. Varje dag arbetar våra cirka 300 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster.