Mark- och anläggningsarbetare

Mark- och anläggningsarbetare

GVAB är en ledande aktör inom mark- och anläggningsbranschen.
Våren närmar sig och vi söker fler mark- & anläggningsarbetare för tillsvidareanställning. Vi utför asfalt-, mark- och anläggningsarbeten åt kommuner, industrier, fastighetsbolag och väg-och bostadsrättsföreningar i Göteborg med omnejd. Vi har kontor och verkstad i egna lokaler i Grimbos industriområde på Hisingen.

Arbetsuppgifter i huvudsak
  • Ytskiktsarbeten
  • Rörläggning
  • Schakt- och fyllningsarbeten
Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller att du har utbildning inom området. Som person vill vi att du är ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du är händig, engagerad och har ett stort mått av eget driv. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav. Övriga körkort och yrkesbevis som mark- och anläggningsarbetare och/eller förarbevis för hjullastare är meriterande.

Om tjänsterna
Arbetsuppgifterna är omväxlande med goda utvecklingsmöjligheter. Vi jobbar i team där erfarna medarbetare coachar våra mindre erfarna, på så sätt hjälps vi åt att växa kunskapsmässigt. Vi tar endast emot ansökningar via mail, bifoga CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde beräknas ske under april/maj.

Vi erbjuder
Att få arbeta i ett företag med positiv stämning och ambitioner. Vår personal är erfaren och välutbildad.

I GVAB blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gvab.net/
Sista ansökningsdag 1 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Väg & Anläggningsbyrå AB är ett anläggningsföretag med lång erfarenhet.
Vi utför asfalt- mark och anläggningsarbeten åt kommuner, industrier, fastighetsbolag och väg-och bostadsrättsföreningar i Göteborg, Mölndal, Kungälv och Kungsbacka med omnejd.
GVAB startades 1977 och har sedan starten månat om miljön och arbetar aktivt med miljö- och kvalitetsarbete inom företaget. Vi är certifierade i enlighet med ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001.
Göteborgs Väg & Anläggningsbyrå AB (GVAB) grundades 1977 och drivs idag av Lars Liljegren.
Vi har kontor och verkstad i egna lokaler i Grimbos industriområde på Hisingen.