Servicetekniker / Mekaniker

Servicetekniker / Mekaniker

GTS utvecklas och förstärker organisationen med erfarna Servicetekniker till vår verkstad


Vi erbjuder

GTS erbjuder dig en spännande och utmanande tjänst i ett expansivt och framgångsrikt privatägt bolag med korta beslutsvägar och bra stämning. Hos GTS kommer du vara med och påverka bolagets utveckling och din insats innebär skillnad för kunderna. I denna roll finns det goda möjligheter för dig att växa inom bolaget. Du kommer vara delaktig i arbetet att utveckla arbetsrutiner och teamet för att tillsammans med dina kollegor nå önskade resultat.

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker hos GTS arbetar du med vår offensiva satsning på service och underhåll av lasthanteringsmaskiner. Huvudsakliga arbetsuppgifter är service och reparationer av tunga lasthanteringsmaskiner och terminaltraktorer, men även mindre gaffeltruckar, hjullastare, entreprenadmaskiner samt skyliftar. Du kommer ingå i ett team på cirka 10 personer, som tillsammans skapar kundnytta för våra kunder som består av hamnar, terminaler och tung industri.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet från arbete med tunga fordon eller liknande. Som person har du ett starkt intresse för mekanik och eget driv, du är ansvarstagande och noggrann. Du ska trivas med att arbeta i grupp samtidigt som du kan arbeta självständigt vid behov. Då vi är ett mindre företag söker vi dig som är prestigelös och flexibel, beredd att vid behov rycka in där behovet uppstår. Kunskaper i läsning och förståelse av el/hydraul schema är klart meriterande. Att stötta och pusha dina kollegor ser vi som en bra egenskap.

Kravprofil
· Fordonsteknisk bakgrund
· Erfarenhet från reparationer av truckar, entreprenadmaskiner, lastbilar eller liknande.
· Körkort, klass B
· Behärska svenska eller engelska i tal
· PC-vana

Anställning
Typ: Heltid/Tillsvidare
Plats: GTS Verkstad Skandiahamnen
Lön: Enligt överenskommelse

Vänligen skicka din ansökan till workshop@gts-truck.se snarast, urval sker löpande.

Kika gärna in på vår hemsida www.gts-truck.se
Frågor angående tjänsten besvaras av verkstadschef Christian Bjurling på 031-7274531.

Urval sker löpande - Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christian Bjurling
Telefon 031-7274531
Email Mejla Christian Bjurling
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gts-truck.se
Sista ansökningsdag 30 apr (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Truckservice GTS AB, arbetar med uthyrning, försäljning och reparationer av lasthanteringsmaskiner. Företaget startades 1955. Vi har för närvarande en egen maskinpark på ca 30 maskiner.
Reparationer sker både i egen verkstad och genom servicebil ute hos kund. Vi finns i dag etablerade i Skandiahamnen. GTS är generalagenter för Mols produktprogram vilket innefattar färdigställande av nya maskiner för den svenska marknaden. Vi är också återförsäljare för Novatechs och Doosans produktprogram i västra Sverige. Vi är auktoriserad verkstad åt Mol, Novatech, Doosan, Crown, Ljungby Maskin och Hydrema. Sedan 1 september är GTS även Volvo Penta Servicepartner i västra Sverige.