Vill du bli vår nya timvikarie till bemanningcentrum på Norra Hisingen

Vill du bli vår nya timvikarie till bemanningcentrum på Norra Hisingen

Om arbetsplatsen
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med 2 100 medarbetare. I stadsdelen bor cirka 50 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vi är väldigt stolta över vårt uppdrag som går ut på att finnas till för Hisingsborna och leverera stöd och service av högsta kvalité. Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i - vilket är något som vi verkar för tillsammans. Vårt arbetssätt präglas av samarbete, nytänkande, engagemang och kompetens inom vårt uppdrag. Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Arbetsuppgifter
Söker du ett flexibelt, meningsfullt och roligt arbete? Vi på Norra Hisingens Bemanningscentrum söker timvikarier inom funktionshinder, lokalvård, måltid och äldreomsorg. Som timanställd på Norra Hisingens Bemanningscentrum är ditt uppdrag att, med kort varsel, rycka in som vikarie när någon i den ordinarie personalen är frånvarande. Genom vårt system, Time Care Pool, blir du bokad på arbetspass via sms som är smidigt och enkelt. Flera av våra verksamheter har bemanning veckans alla dagar. Detta ger dig som timavlönad möjlighet att arbeta dag, kväll, natt och helg.

Kvalifikationer
Att vara timvikarie ställer höga krav på flexibilitet, eftersom du kan bli tillfrågad om ett arbetspass samma dag som arbetspasset är. Hög anpassningsförmåga och lyhördhet är en förutsättning för att snabbt sätta sig in i nya miljöer med nya människor, och därmed kunna bidra till en fungerande verksamhet. Som timvikarie är det också viktigt med ett gott, respektfullt bemötande, en god samarbetsförmåga och att ta initiativ. Då en stor del av dina arbetsuppgifter i alla våra olika verksamheter, handlar om att kommunicera med olika parter, krävs goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Det är en förutsättning att du har god datorvana, då du behöver kunna hantera olika system. Ett krav för att arbeta inom funktionshinder, lokalvård och måltid är ett rent belastningsregister. Du beställer utdrag ur belastningsregistret via Polisens hemsida. Funktionshinder: Pågående eller genomförd utbildning till stödassistent eller inom vård-och omsorg, socionom, barn o fritidsprogrammet är meriterande, likväl tidigare erfarenhet av att arbeta med omsorgstagare. Äldreomsorg: Pågående eller genomförd utbildning inom vård-och omsorg är meriterande, likväl tidigare erfarenhet av att arbeta med omsorgstagare. Lokalvård: Lokalvårdsutbildning eller lång erfarenhet av att arbeta med lokalvård är ett krav. Måltid: Utbildning till kock eller måltidsbiträde, alternativt lång erfarenhet av att arbeta med matlagning är ett krav. Det är även ett krav att du har kunskap om och erfarenhet av specialkost. OBS! I och med rådande situation med covid-19 och för arbetet mot att minska smittspridning inom Funktionshinder och Äldreomsorgen kommer urvalet att göras utifrån de kandidater som inte har någon annan pågående anställning inom vård och omsorg.

Övrigt
I denna rekryteringsprocess har vi valt att ta bort det personliga brevet. Istället svarar du på frågorna i ansökan för att vi ska få information om dig och varför du söker dig till oss, svara därför så noggrant som möjligt. Som timvikarie hos oss lägger du dig tillgänglig för arbetspass genom att använda ett verktyg som heter Time Care Pool. För att du ska kunna bli erbjuden arbetspass, behöver du ha tillgång till en mobiltelefon eftersom bokning av arbetspass sker via sms. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. I Norra Hisingen arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen. Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Annika Persson
Telefon 031-366 82 05
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.