Vikarier till bemanningsenheten Västra Hisingen

Vikarier till bemanningsenheten Västra Hisingen

Om arbetsplatsen
Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 1 700 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter
Vill du ta chansen och göra en godhjärtad insats? Söker du ett flexibelt, relationsskapande och ansvarsfullt arbete? Bra, då vill vi att du läser vidare! Bemanningsenheten Västra Hisingen erbjuder jobb inom äldreboende, hemtjänst och boende för personer med funktionsvariation. Vi söker timvikarier som undersköterskor och stödassistenter till äldreomsorgen och stödboenden i Torslanda och Biskopsgården! Just nu har vi stort behov av dig som innehar B-körkort, vill ha ett meningsfullt arbete och som tycker om att jobba med människor! Har du erfarenhet av att arbeta inom service eller med människor behov av omsorg, ser vi gärna att du söker till oss! På våra boenden kommer du att hjälpa och stödja omsorgstagarna på korttidsboende i vardagliga sysslor. I hemtjänsten kommer du att stödja personer, främst äldre i hemmet. Du kommer att hjälpa till med vardagliga sysslor, hygien, måltider och gå på promenader. Det är ett omväxlande jobb där du möter olika människor varje dag och arbetar i varierande miljöer. I boende personligt stöd kommer du att arbeta som stödassistent för personer med olika funktionsvariation såsom intellektuell funktionsvariation, autismspektrum och psykiatri. Våra verksamheter är Daglig verksamhet och gruppbostäder inom LSS. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar allt från gemensam matlagning, medverka till social gemenskap, hjälp i hemmet och omvårdnad. Individens behov är alltid utgångspunkten i arbetet och en viktig del av arbetet handlar om att motivera brukaren till att vara självständig. Som medarbetare i Bemanningsenheten ska du kunna arbeta minst tre dagar i veckan, men du kan själv påverka vilka dagar och tider du vill vara tillgänglig för arbete. Ditt uppdrag innebär att snabbt kunna rycka in som vikarie när någon i den ordinarie personalen är frånvarande. Du får sedan förfrågningar om arbetspass utifrån verksamheternas behov. Hos oss kan du arbeta såväl dagtid som kvällstid och nätter på både vardagar och helger.

Kvalifikationer
Just nu har vi stort behov av dig som vi vill jobba inom hemtjänsten, gruppbostäder och Daglig verksamhet! För att kunna bli aktuell behöver du vara färdigutbildad undersköterska eller pågående studier till undersköterska. Du behöver dessutom inneha B-körkort och gärna 1 års erfarenhet från vård- och omsorgsarbete. Som person vill vi att du ska kunna balansera olika krav och behålla lugnet och stabilitet i svåra situationer eller när det en dag blir mycket att göra under en begränsad tid. Som timavlönad vikarie kommer du arbeta på olika arbetsplatser med nya kollegor. Vi ser gärna att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån rådande och ändrade förutsättningar samt ny information. När du arbetar som vikarie via bemanningen är det viktigt att kunna förstå och arbeta efter olika rutiner och arbetsuppgifter. Vi vill att du ska kunna ta ansvar för både dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens och de boendes bästa i fokus. För att kunna genomföra arbetet på ett effektivt och säkert sätt med fokus på individens behov och önskemål krävs att du kan kommunicera flytande i svenska språket både i tal och skrift då det även kan förekomma viss dokumentation. OBS! I och med rådande situation med covid-19 och för arbetet mot att minska smittspridning inom Funktionshinder och Äldreomsorgen kommer vi prioritera de kandidater som inte har någon annan pågående anställning inom vård och omsorg.

Övrigt
Övrigt: Vi tar endast emot ansökningar via vårt system Visma Recruit i enlighet med GDPR. Vi tar ej emot ansökningar via mejl eller telefon. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Christa Rengmyr
Telefon 0706-844157
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.