Vaktmästare till Västra Hisingen

Vaktmästare till Västra Hisingen

Om arbetsplatsen
Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 1 700 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter
Fastighets och vaktmästerifunktionen på Västra Hisingen behöver en ny medarbetare. Om du vill vara med och ta hand om våra fastigheter, brukare och elever ska du läsa denna annons! Vaktmästaren har till huvudsaklig arbetsuppgift att ge service åt stadsdelens verksamheter t ex skolor, förskolor, äldreboenden, gruppbostäder och dagliga verksamheter. Arbetsuppgifterna är mycket varierande, du arbetar med underhåll av fastigheter såväl med direkt- som förebyggande underhåll men också med inkomna arbetsorder. Du medverkar även i våra gemensamma nätverk, både inom och utom förvaltningen, för att kunna utveckla och effektivisera verksamheten och fortsatt kunna ge ännu bättre service i vår organisation. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot fastighetsskötsel, byggnadssnickare eller vaktmästeri. Vi vill att du tidigare har arbetat med eller har erfarenhet av fastighetsskötsel eller byggnadsarbete i en servicefunktion. Tjänsten kräver att du är praktiskt lagd och kan arbeta på ett självständigt sätt, såväl som tillsammans med andra. Som person är du flexibel, serviceinriktad och har ett gott ordningssinne. Du behöver kunna prioritera i ditt arbete och vara ansvarsfull. I tjänsten förekommer fysiskt krävande arbetsuppgifter, vilket innebär att en god fysik är en förutsättning. Eftersom Västra Hisingen är en vidsträckt stadsdel och arbetet kräver bil behöver du ha B-körkort och körvana.

Övrigt
Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl a friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid. Göteborgs Stad genomgår en förändring där 10 stadsdelsförvaltningar kommer att ombildas till nya förvaltningar 1 januari 2021. Denna omorganisation kan komma att påverka denna tjänst. Läs mer på http://www.goteborg.se och Ny nämndorganisation 2021. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk i arbetet med övertalighet inom stadsdelen. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Hootan Torkalinaghipoor
Telefon 031-366 62 96
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.