Undersköterskor till Lillhagsparkens vård och omsorgsboende

Undersköterskor till Lillhagsparkens vård och omsorgsboende

Om arbetsplatsen
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med 2 100 medarbetare. I stadsdelen bor cirka 50 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vi är väldigt stolta över vårt uppdrag som går ut på att finnas till för Hisingsborna och leverera stöd och service av högsta kvalité. Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i - vilket är något som vi verkar för tillsammans. Vårt arbetssätt präglas av samarbete, nytänkande, engagemang och kompetens inom vårt uppdrag. Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Arbetsuppgifter
Vi på Lillhagsparkens vård och omsorgsboende hus 10 i Norra Hisingen söker två undersköterskor för tillsvidareanställning samt en för ett längre vikariat på ett år. Hos oss jobba du i ett spännande och utvecklande uppdrag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att utveckla det sociala och pedagogiska arbetet. Boendet har olika inriktningar såsom somatisk, äldrepsykiatri, samt för personer med demenssjukdom. Vi vill tillsammans med hyresgästerna skapa en aktiv och meningsfull vardag, samtidigt som vi erbjuder professionell omsorg utefter den enskildes behov. Vi arbetar alltid för att ta tillvara på våra hyresgästers egna resurser och stöttar dem i deras vardag utifrån deras individuella behov. Du kommer ta emot delegerade sjukvårdande och förebyggande insatser ifrån sjuksköterska och rehab. I ditt uppdrag ingår även dokumentation. Varmt välkommen till oss!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du en påbyggnadsutbildning i demenssjukdom/äldrepsykiatri eller aktiveringspedagog är det meriterande. Uppdraget kräver erfarenhet av att arbeta med åldersrika personer. Du behöver även kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska. Vi är intresserade av att träffa dig som kan tänka nytt i arbetsrelaterade sammanhang och omsätta dina idéer i praktiken för att skapa utveckling/förbättring i verksamheten. Du kan självständigt driva ditt arbete framåt och strukturera upp din arbetsdag på ett effektivt sätt. Vidare förstår du vikten av ett gott samarbete med dina kollegor för att kunna ge bästa tänkbara omsorg till våra hyresgäster. För oss är det även viktigt att du är en lyhörd person för att kunna förstår våra hyresgästers olika behov. Du visar empati och glädje i ditt uppdrag som undersköterska. Vill du göra skillnad för våra åldersrika och utveckla dig själv tillsammans med vår verksamhet, sök till oss!

Övrigt
I denna rekrytering efterfrågar vi inget personligt brev, du kommer istället få besvara nåra enkätfrågor i ansökningsförfarandet. Tjänsterna kommer att tillsättas förutsatt att ingen med företrädesrätt tar dem i anspråk. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. I Norra Hisingen arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen. Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Farahnaz Gadami
Telefon 031-366 82 30
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 dec 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.