Undersköterska Örgrytehemmet

Undersköterska Örgrytehemmet

Om arbetsplatsen
Centrum är en av Göteborgs tio stadsdelar. Stadsdelen Centrum ligger i centrala Göteborg och omfattar Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, inom Vallgraven, Stampen samt Heden. I Centrum bor ungefär 62 000 invånare i en stadsmiljö med närhet till både parker, natur, kultur och evenemang. Hos oss arbetar vi för att göra Centrum till ett attraktivt område att växa upp, bo, arbeta och åldras i. Tillsammans formar vi Göteborgs framtid. Vårt mål är att ordna en bra vardag för alla göteborgare. Det vi gör har stor betydelse för många. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter
Är det du som gör Göteborg till en bra stad att åldras i? Vi söker två engagerade undersköterskor som vill arbeta med oss på Örgrytehemmet. Tjänsterna är tillsvidareanställningar dag/kväll på somatiska enheter. Örgrytehemmet är ett tryggt boende för hyresgäster som av någon anledning inte kan bo kvar hemma. Vi erbjuder en trevlig boendemiljö, goda måltider, kultur och aktiviteter. Vi finns i centrala Göteborg, med bra kommunikationsmöjligheter. Arbetet innebär att ge omsorg, service och omvårdnad genom att se till det friska hos varje hyresgäst. Du kommer att hjälpa, stödja och motivera människor med olika behov och individuella förutsättningar att hantera sin vardag. Vi arbetar aktivt med att bibehålla och förstärka hyresgästernas självbestämmande, delaktighet och värdighet. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört och professionellt bemötande. I ditt uppdrag kommer det att ingå kontaktmannaskap. Du kommer att upprätta genomförandeplaner för dina kontaktpersoner samt aktivt arbeta utifrån dem och kontinuerligt utvärdera dem. Du kommer även att utföra arbetsuppgifter enligt gällande delegering från hälso- och sjukvården. Du arbetar på schema med arbetstid på dag, kväll och helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du YH-utbildning som specialistundersköterska, är detta meriterande. Du tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens/brukarnas bästa i fokus. Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har brukarens/kundens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten. Du har förmåga att ta självständiga beslut utifrån vad situationen kräver. Det är naturligt för dig att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.

Övrigt
Som medarbetare i - Göteborgs stad jobbar du för en bra och meningsfull vardag för alla göteborgare. - i stadsdelen Centrum har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. - Göteborgs stad får du via vår förmånsportal välja vilka förmåner du vill ta del av, från friskvårdsbidrag, cykelbidrag till förmånligt avbetalning av västtrafikkort till andra rabatter och erbjudanden. Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Johanna Ljung
Telefon 031-3657744
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 sept 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.