Timvikarier inom äldreomsorg

Timvikarier inom äldreomsorg

Om arbetsplatsen
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 57 000 invånare. Vi är cirka 4 200 medarbetare i stadsdelen som arbetar för en bra vardag för göteborgarna. Genom att ge service, stöd och omsorg gör vi skillnad när det behövs. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamheter. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadsdelens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

Arbetsuppgifter
Som timvikarie inom äldreomsorgen arbetar du inom äldreboenden eller hemtjänst, där det finns ett behov av omsorg. Där tillgodoser du de äldres behov av vård och omsorg. Detta kräver att du som vikarie har ett pedagogiskt förhållningssätt. Du kan arbeta dagtid, kvällstid och/eller natt på både vardagar och helger. Du väljer själv vilka dagar och tider du vill vara tillgänglig för arbete genom att lägga in tiderna i vårt bokningssystem. Du får sedan erbjudande om arbetspass utifrån verksamheternas behov.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har utbildning. Du tycker om att arbeta med människor och sätter individen i fokus. Som timvikarie hos oss är det viktigt att du har initiativförmåga och kan arbeta självständigt samt har ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider. För att kunna kommunicera med kollegor och omsorgstagare behöver du behärska svenska i både tal och skrift. Körkort är meriterande för arbete inom hemtjänst.

Övrigt
Rekrytering sker löpande utifrån verksamheternas vikariebehov. Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.