Systemutvecklare Office 365

Systemutvecklare Office 365

Om arbetsplatsen
Intraservice är Göteborgs Stads interna serviceorganisation. Vår uppgift är att göra det enklare att arbeta i Göteborgs Stads olika verksamheter. Vi levererar tjänster till stadens förvaltningar och bolag, vilket bland annat innebär att utveckla och tillhandhålla gemensamma arbetssätt, verktyg, IT-stöd och mallar. Våra verksamhetsområden är HR, ekonomi och operativt inköp, IT, kommunikation, ledning och styrning, servicecenter, vård och omsorg samt utbildning, kultur och fritid. Vi är cirka 700 anställda, och är inne på en spännande resa med nya uppdrag och ansvarsområden, vilket gör att vi behöver fler kompetenta och engagerade kollegor. Läs mer om oss på http://www.goteborg.se/intraservice

Arbetsuppgifter
Är du nyfiken och vill förbättra samhället med kod? Då kanske du vill vara med i vårt gäng! Vi är ett team av utvecklare och administratörer som jobbar med Göteborgs Stads lösningar på Office 365 och SharePoint som riktar sig till medarbetare i staden. Vi behöver bli fler och söker dig som gillar att jobba med utveckling och vill förbättra världen med bra kod och kreativa lösningar. Som utvecklare med inriktning antingen mot SharePoint, Exchange eller Office 365 kommer du att arbeta med arkitektur, design och utveckling av lösningar baserade på Office 365, Azure och SharePoint. Hos oss kommer du att jobba tillsammans med personer med lång erfarenhet som gillar att dela med sig av sin kunskap. I en anda av gemenskap och strävan efter gemensamma mål får du jobba med många olika saker. Ena dagen en klurig bugg, andra dagen en ny teknisk lösning och tredje dagen en förbättring i befintlig applikation. Du kommer att få stor möjlighet att påverka val av lösningar och tekniska ramverk.

Kvalifikationer
Vi letar efter dig som har högskoleutbildning inom IT eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig och som har några års erfarenhet av att utveckla i Office 365/SharePoint. Du har ett stort intresse för moderna webblösningar. Vi ser även att du har praktisk erfarenhet från * SharePoint * Office 365 * ASP.NET/C# * Azure * HTML/CSS/jQuery * Active Directory * PowerShell Du tar ansvar för det du gör och ser till att det du gör fungerar bra för stadens medborgare, företagare och medarbetare. Du är nyfiken och gillar varierade arbetsuppgifter och problemlösning. Du vill förbättra det vi gör tillsammans med våra användare och våra beställare. Du vill utvecklas genom att utveckla! Som medarbetare på Intraservice delar du självklart stadens gemensamma förhållningssätt: vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt. På Intraservice arbetar du i en kunskapsorganisation som kontinuerligt utvecklas och förändras. Hos oss får du stora möjligheter till kompetensutveckling och kreativt arbete. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv. Intraservice har ett aktivt hälsoarbete och du erbjuds olika friskvårdsförmåner. Sedan flera år tillbaka är vi en miljödiplomerad arbetsplats. Vi vill att Intraservice ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi vet att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Övrigt
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Peter Johnsson
Telefon 031-367 83 53
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.